Renault Kadjar va primi în septembrie o nouă gamă de motoare: două unități pe benzină de până la 160 CP și un diesel de 115 CP

de Daniel Popescu
Vineri, 13.07.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault Kadjar va fi disponibil din luna septembrie cu noul motor pe benzină TCe de 1.3 litri în versiuni de 140 CP și 160 CP. În plus, SUV-ul compact va primi și motorul diesel Blue dCi de 1.5 litri și 115 CP care va ajunge și pe Dacia Duster.

Renault testează în această perioadă un facelift pentru Kadjar care va fi prezentat oficial până la sfârșitul acestui an, cel mai probabil la Salonul Auto de la Paris din luna octombrie. 

Înainte de lansarea acestuia, SUV-ul compact va primi însă câteva motoare noi începând din luna septembrie, pentru a respecta noul standard de emisii WLTP.

Primul pe listă este motorul pe benzină TCe de 1.3 litri care a fost dezvoltat în parteneriat cu Daimler și care a debutat inițial pe Scenic și Megane. În cazul lui Kadjar, francezii au optat pentru versiunile de 140 CP și 160 CP, care vor fi echipate inclusiv cu filtru de particule. Potrivit publicației franceze L'Argus, noile variante vor lua locul unităților TCe de 1.2 litri și 130 CP și TCe de 1.6 litri și 165 CP.

Schimbări se vor produce și în gama de motoare diesel prin introducerea unității Blue dCi de 1.5 litri și 115 CP. Aceasta din urmă este o actualizare a actualului propulsor dCi de 1.5 litri și 110 CP și va fi disponibilă în curând și pe Dacia Duster, conform unor informații anterioare.

Sursa citată menționează că, după lansarea noilor unități, Kadjar va primi și noul motor diesel Blue dCi de 1.7 litri și 150 CP, care a fost deja lansat în această săptămână pe piața belgiană pentru Espace.

Via L'Argus

Comentarii (3)

  • Nimic despre 4x4, benzina si cutie automata?
    13 1
  • Inchipuiti-va o serie de performanta Dacia Logan, MCV, Sandero si Duster cu 140CP - nu vorbesc de 160 ca rupe sasiul. Probabil asteapta autostrazile Pitesi-tSibiu si Cluj -Oradea. Visam degeaba......
    11 1
  • @ Mihai

    Nu cred ca vom vedea acest 1.33 pe alt model Dacia in afara de Duster
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru