Renault lanseaza gama Alpine în 2017 şi se aşteaptă să vândă 3.000 de unităţi pe an

de Sebastian Toma
Miercuri, 28.01.2015
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Gama Alpine de la Renault va fi introdusă în producţie în 2016, iar primele unităţi vor fi vândute în anul 2017. Un oficial al mărcii declară că se aşteaptă la vânzări de 3.000 de unităţi pe an.

Esential 1955 este anul în care a fost fondată marca Alpine.
Renault se pregăteşte să lanseze primul Alpine din era modernă, iar acesta va fi prezentat anul viitor. Ultimul model Alpine a fost fabricat în urmă cu două decenii, iar succesorul său modern va părăsi fabrica în cursul anului viitor. Primii clienţi ai modelelor moderne ale gamei Alpine vor primi noile lor maşini în 2017, afirmă Bernard Ollivier, şeful mărcii franţuzeşti. Aşteptările de vânzări ale celor de la Alpine sunt de 5.000 de unităţi pentru primul an, urmate de un volum constant de 3.000 de unităţi pe an.

POVEŞTI AUTO: Alpine - brandul francez renaşte după 35 de ani

În primă fază, modelele Alpine vor întâmpina o cerere ridicată la momentul lansării datorită faptului că această marcă revine pe piaţă după o absenţă prelungită, dar situaţia se va stabiliza în primii ani de comercializare a gamei. Estimările vin direct de la Bernard Ollivier, şeful Alpine, care se va baza pe Europa şi pe pieţele emergente cheie pentru concernul Renault pentru lansarea noii sale game.

Primele modele Alpine vor avea un motor montat în spate şi vor fi construite de fabrica Renault din Dieppe, unde sunt realizate şi modelele gamei RenaultSport.

Renault: ”Viitorul Alpine nu va fi mai extrem decât Mazda MX-5”

Urmareste Automarket
Pentru moment, nu este clar cum va arăta primul model din gama Alpine şi ce fel de configuraţie va avea acesta. Tot necunoscut este şi procentul de componente împrumutate din gama Renault, fiind costisitoare dezvoltarea unei platforme şi motorizări noi, dar o schimbare este necesară pentru o diferenţiere de marca ”donatoare”.

Renault Alpine A110-50, primele imagini şi informaţii oficiale

Via AutomotiveNews (înreg.)

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru