Renault Alpine

Luni, 10 Mai 2021 | Industrie

OFICIAL: Divizia Renault Sport își schimbă numele în Alpine Cars

Renault a decis să schimbe numele diviziei sale sportive, responsabilă de modele emblematice precum Clio RS și Megane RS. Mai exact, Renault Sport se transformă în Alpine Cars.
Marti, 17 Ianuarie 2017 | Modele noi

Alpine confirmă lansarea primului său model la Salonul de la Geneva și publică noi imagini cu sportiva

Organizatorii salonului Auto de la Geneva au confirmat prezența brandului Alpine pe lista expozanților. Standul nu va fi departe de cel al părintelui Renault și va găzdui debutul mondial al primului model de serie de după renașterea oficială a brandului.
Luni, 12 Decembrie 2016 | Modele noi

Renașterea brandului Alpine se face cu o versiune nouă, denumită Premiere Edition: costă 60.000 de euro și s-a epuizat într-o singură zi în Franța

Renault face ultimele pregătiri înainte de relansarea brandului Alpine. Comenzile au fost deja deschise, prețul primei ediții fiind de maxim 60.000 de euro.
Luni, 05 Septembrie 2016 | Modele noi

Un Renault la fel de scump ca un Porsche? Sportiva Alpine va avea o etichetă apropiată de cea a lui Cayman și Alfa Romeo 4C

Viitorul model Alpine se va poziționa aproape de principalii săi rivali în materie de preț. Porsche Cayman și Alfa Romeo 4C sunt concurenții luați în vizor de sportiva franceză.
Miercuri, 23 Martie 2016 | Modele noi

Porsche Cayman are motive să se teamă: viitorul model Alpine ar putea folosi motoare Mercedes-AMG

Renault a dezvăluit că analizează posibilitatea ca viitorul model Alpine pregătit pentru 2017 să folosească motoare Mercedes-AMG.
Vineri, 19 Februarie 2016 | Reportaj

Renașterea unei legende. 10 lucruri pe care trebuie să le știi despre revenirea Alpine, marca sport-premium a celor de la Renault

Alpine revine în 2017 cu un model nou, inspirat de istoricul A110 Berlinette. Automarket a participat la evenimentul de relansare și vă spune la ce să vă așteptați de la viitoarele modele Alpine.
Joi, 11 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Se ridică cortina: aşa va arăta interiorul noului model Alpine pregătit de Renault!

Renault începe să ridice valul de mister care planează asupra viitorului model Alpine fără nume care va fi prezentat în februarie: francezii au dezvăluit o primă imagine cu interiorul.
Marti, 07 Iulie 2015 | Modele noi

Renault pregătește un motor 1.8 turbo de 300 de cai pentru viitoarele Alpine, Megane RS și Pulsar Nismo

Renault lucrează la viitorul model Alpine. Acesta ar urma să beneficieze de un motor complet nou, de 1.8 litri turbo, capabil să dezvolte până la 300 de cai putere.
Miercuri, 13 Mai 2015 | Modele noi

Renault ar putea prezenta în iulie primul model modern de la Alpine, menit să devină rivalul lui Audi TT

Relansarea mărcii Alpine se apropie cu paşi repezi, compania franceză având deja pregătit de prezentare noul său model de serie, titrează Automotive News. Acesta va aborda segmentul lui Audi TT.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | Modele noi

Renault lanseaza gama Alpine în 2017 şi se aşteaptă să vândă 3.000 de unităţi pe an

Gama Alpine de la Renault va fi introdusă în producţie în 2016, iar primele unităţi vor fi vândute în anul 2017. Un oficial al mărcii declară că se aşteaptă la vânzări de 3.000 de unităţi pe an.
Miercuri, 28 Ianuarie 2015 | Concepte

Renault Alpine Vision: conceptul futurist creat de francezi pentru jocul Gran Turismo 6

Renault a dezvăluit astăzi Alpine Vision Concept, propunerea sa futuristă pentru lumea curselor virtuale din Gran Turismo 6.
Luni, 08 Iulie 2013 | Modele noi

Caterham va dezvolta un SUV şi un model de oraş pe platforme Renault

Asia este tărâmul făgăduinţei în lumea auto actuală. iar Caterham vrea să profite de explozia asiatică dezvoltând un SUV şi un model de segment B destinate mai ales pieţelor de pe acest continent.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Iunie 2013 | Motorsport

POVEŞTI AUTO: Alpine - brandul francez renaşte după 35 de ani

Brandul Alpine revine La Mans la exact 35 de ani de la victoria obţinută în 1978 în celebra cursă de anduranţă de pe circuitul de la Sarthe.
Vineri, 22 Martie 2013 | Motorsport

Alpine revine: acesta e prototipul pregătit pentru Le Mans 2013

Francezii de la Alpine au prezentat prototipul cu care vor alerga în 2013 în Cursa de 24 de ore de la Le Mans şi în campionatul European Le Mans Series. Modelul marchează întoarcerea mărcii Alpine în lumea auto.
Vineri, 08 Martie 2013 | Motorsport

Renault confirmă revenirea brandului Alpine în cursa de 24 de ore de la Le Mans

Renault a confirmat vineri utilizarea brandului Alpine pe una dintre maşinile echipei Signatech care va concura la clasa LMP2 în cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Vineri, 28 Decembrie 2012 | Modele noi

Renault: ”Viitorul Alpine nu va fi mai extrem decât Mazda MX-5”

Șeful de marketing Renault a dat câteva detalii despre viitorul Alpine, model ce va fi renăscut cu ajutorul celor de la Caterham. Potrivit acestuia, roadsterul nu va fi mai extrem decât Mazda MX-5.
Luni, 05 Noiembrie 2012 | Industrie

OFICIAL: Renault va lansa un model Alpine alături de Caterham

Renault şi Caterham au anunţat că vor colabora pentru dezvoltarea unui viitor model sportiv. Acesta va purta numele legendarului brand Alpine şi va sosi în maxim patru ani.
Marti, 02 Octombrie 2012 | Industrie

Renault şi Caterham vor colabora pentru dezvoltarea modelului Alpine

Renault şi producătorul britanic Caterham vor colabora pentru dezvoltarea modelului Renault Alpine. Cele două mărci nu au confirmat încă oficial aceast parteneriat.
Marti, 28 August 2012 | Modele noi

Renault pregăteşte patru modele de top pentru a se bate cu PSA

Arnaud Montebourg, ministrul francez al dezvoltării industriale, a declarat că Renault se pregăteşte să lanseze în următorii ani patru modele de top.
Joi, 09 August 2012 | Autoipoteze

Renault ar putea semna un parteneriat cu Caterham pentru viitoarele modele Alpine

Francezii de la Renault caută un partener pentru dezvoltarea viitoarelor modele sport din gama Alpine. Potrivit unor surse din Franţa, englezii de la Caterham ar putea fi printre potenţialii aliaţi.

Tag-uri similare

Nissan 370Z, Renaultsport, Renault Alpine, Renault Dezir, Renault Gordini, renastere Alpine, Renault 4Control, platforma Nissan 370Z, Renault DeZir de serie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru