Renaultsport

Vineri, 15 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Renault: "După Megane RS ne gândim la un SUV RS, dar trebuie să fie o mașină sportivă adevărată"

Automarket a discutat la Frankfurt cu Patrice Ratti, directorul diviziei Renault Sport care s-a ocupat de dezvoltarea noului Megane RS. Am aflat detalii tehnice legate de noul Hot Hatch, dar și despre planurile de viitor ale sub-brandului francez.
Miercuri, 24 August 2016 | Modele noi

Renault pregătește Clio RS 16, primul Clio dedicat colecționarilor: 275 CP, doar 500 de exemplare produse și preț de 40.000 de euro

Luați prin surprindere de primirea pozitivă de care a avut parte conceptul Clio RS 16, prezentat ca omagiu adus diviziei RS la cursa de Formula 1 de la Monaco, Renault vrea să le îndeplinească dorințele celor care-și doresc mașina în garaj.
Duminica, 10 Iulie 2016 | Modele noi

Vești bune de la Renault: noul Megane RS va avea tot tracțiune față, peste 300 de cai și cutie manuală

Șeful diviziei Renaultsport îi liniștește pe fanii modelului Megane RS. Urmașul acestuia va avea tot tracțiune față și va livra peste 300 de cai putere.
Vineri, 27 Mai 2016 | Modele noi

Renault și-a permis un experiment nebun: Clio RS 16 are 275 de cai putere și cutie manuală

Renault a dezvăluit noul Clio RS 16, cea mai puternică versiune a modelului compact de performanță. Modelul are 275 de cai putere și beneficiază de o cutie manuală cu șase rapoarte.
Vineri, 01 Aprilie 2016 | Modele noi

Apar primele reacții la succesul lui Ford Focus RS: Renault pregătește un Megane RS cu peste 300 de cai și tracțiune integrală

Surse din interiorul Renault vorbesc despre surprize mari odată cu lansarea viitorului Megane RS. Pentru a se putea bate cu Focus RS, hot hatch-ul va oferi peste 300 de cai putere.
Luni, 05 Octombrie 2015 | Modele noi

Renaultsport nu va lansa sportive hibride până când tehnologia nu va fi instalată pe mașinile de serie

Șeful diviziei de performanță Renaultsport a declarat că ideea lansării unui model hibrid se va concretiza abia atunci când tehnologia va fi disponibilă și pe produsele de serie.
Luni, 21 Septembrie 2015 | Modele noi

Renault Megane RS rămâne în producție în aceeași configurație până la finalul lui 2016

Renault va fabrica în continuare varianta de performanță a lui Megane RS până la finalul anului viitor. Succesorul lui Megane RS va renunța la caroseria cu trei uși.
Marti, 04 August 2015 | Autoipoteze

Renault lucrează la un viitor Megane RS hibrid

Directorul departamentului Renault Sport s-a declarat interesat de implementarea tehnologiilor hibride pe viitoarele modele. Costurile acestei tehnologii ar putea însemna introducerea doar în gama Megane RS.
Duminica, 29 Martie 2015 | Modele noi

Modelele crossover Captur și Kadjar ar putea primi versiuni Renault Sport

Renault investighează posibilitatea de a oferi în viitorul apropiat versiuni sportive pentru modelele crossover Captur și Kadjar.
Miercuri, 27 August 2014 | Modele noi

Renault Sport R.S. 01, noul model de circuit al mărcii franţuzeşti

Divizia RenaultSport a dezvoltat un nou model de competiţie pentru sezonul 2015 al campionatului Renault Sport Trophy. Acesta preia trăsăturile lui DeZir, conceptul care a lansat actuala direcţie estetică a mărcii Renault.
Miercuri, 30 Iulie 2014 | Modele noi

Renault Sport, divizia de performanţă a mărcii franceze, anunţă un nou model de competiţie, numit R.S. 01

Renault a publicat o imagine teaser a viitorului R.S. 01, un model de competiţie pe care îl vor folosi concurenţii din World Series by Renault, una dintre cupele monomarcă ale francezilor.
Marti, 01 Octombrie 2013 | Modele noi

Caterham şi Alpine vor lansa un model în 2016

Fructul colaborării dintre Alpine şi Caterham, modelul C120, va fi lansat în 2016, informează englezii de la Autocar. Acesta va dezvolta aproximativ 300 CP, spune sursa din cadrul mărcii.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 22 Iulie 2013 | Modele noi

Renault Clio Cup, primele imagini şi informaţii ale versiunii de competiţie a lui Clio RS

Francezii de la Renaultsport au dezvoltat deja o versiune de competiţie a noului Clio RS. Vorbim despre Clio 4 Cup, model care debutează la Frankfurt şi este gata să concureze în etapele sancţionate de FIA.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Motorsport

Salvatore Arcarese, singurul reprezentant al României în Clio Cup, a testat un Clio RS la Ciolpani

Salvatore Arcarese, pilotul de 19 ani care reprezintă ţara noastră în Cupa Clio, a testat un Clio RS pregătit de CNR pe macadam, marcând prima sa experienţă pe această suprafaţă. Automarket a urmărit testele şi revine cu primele impresii.
Marti, 21 Mai 2013 | Modele noi

Renault Megane RS RB8 - o ediţie specială pentru titlul Red Bull din Formula 1

Renault şi red Bull şi-au dat mâna pentru a crea o ediţie specială actualului Megane RS, botezată RB8. Ediţia sărbătoreşte cel de-al treilea titlu de Formula 1 al echipai.
Vineri, 08 Martie 2013 | GENEVA 2013

Renaultsport şi Nismo vor dezvolta împreună motoare pentru modelele sport Renault şi Nissan

Diviziile sportive ale celor de la Renault, respectiv Nissan vor împărţi costurile de dezvoltare a motoarelor montate sub capota modelelor care vor purta siglele RS şi Nismo.
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 | Modele noi

RenaultSport Megane Estate GT, o versiune de 220 CP a break-ului compact

Francezii de la RenaultSport au dezvoltat o versiune limitată a lui Megane Estate GT Line, oferită cu motorul 2.0 Turbo al lui Megane RS. Ediţia specială va fi oferită pe numeroase pieţe din Europa.
Miercuri, 17 Octombrie 2012 | Modele noi

Renault Clio Cup, primele imagini şi informaţii oficiale

Francezii de la Renaultsport au dezvoltat deja prima versiune Cup a noului Clio RS. Modelul este destinat competiţiilor, are 220 CP şi pleacă de la 37.800 euro fără taxe.
Luni, 02 Iulie 2012 | Modele noi

Renault a adus la Goodwood prototipul viitorului Clio RS

Francezii de la Renault au adus prototipul viitorului Clio RS la Festivalul Vitezei de la Goodwood. Modelul a fost condus de Carlos Tavares, COO-ul Renault.
Joi, 15 Septembrie 2011 | Industrie

Renault vrea să reinventeze marca Alpine

Pe lângă anunţul legat de intenţiile de înfiinţare a mărcii de nişă Alpine, cei de la Renault au dezvăluit faptul că Megane şi Scenic vor primi un facelift în următorul an, iar înlocuitorul lui Laguna debutează în termen de trei ani.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Fiat, Salon Auto, Concept, Formula 1, Geneva, Frankfurt
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru