Renault oferă un Twizy gratis pentru clienţii spanioli care achiziţionează un model mare

de Dragoș Băltățeanu
Joi, 02.08.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault Spania are o ofertă specială pentru clienţii care vor să achiziţioneze o Laguna, Espace sau Latitude în luna august. Aceştia primesc un Renault Twizy gratis.

Se pare că piaţa auto din Spania suferă zilele acestea pentru că importatorul local al mărcii Renault a gând o ofertă specială mai mult decât interesantă. Pe scurt pentru orice Renault Laguna, Espace sau Latitude, clientul primeşte un automobil electric Renault Twizy gratis. Oferta este valabilă doar în luna august pentru cetăţenii spanioli. 

Modelele mari din gama producătorului francez nu prea se mai vând în Europa de Vest, aşa că Renault încearcă diverse campanii pentru a le face mai atractive. Situaţia a devenit dificilă pentru Renault şi în Marea Britanie când în luna februarie a retras din ofertă modelele Laguna şi Espace. 

Oferta specială pentru Twizy valorează 6.990 euro, acesta fiind şi preţul de vânzare al modelului electric. Renault Twizy este un automobil electric de 2.320 mm lungime, 1.191 mm lăţime şi 1.461 înălţime. Este propulsat de un motor electric de 20 CP şi 57 Nm şi cântăreşte doar 450 kg. Twizy are o autonomie de aproximativ 97 km, iar o încărcare completă a setului de acumulatori durează 3 ore la o priză normală de 220 V.

Via Worldcarfans



Comentarii (6)

  • LA CUMARAREA UNUI SLR SE OFEREA UN SMART BRABUS PARCA ACUM CATIVA ANI.BRAVO!BRAVO RENAULT!
    11 5
  • Asadar, in Europa de Vest, piata care nu poate fi suspectata de lipsa puterii de cumparare a clientilor de automobile, modelele mari produse de Renault nu prea se mai vand. In schimb, se vand din ce in ce mai bine masinile "nesatulilor" (Audi, BMW, Mercedes), care sunt mult mai scumpe decat Renault-urile.

    Si totusi, nu pot sa-mi explic logica strategiei Renault. Se incapataneaza sa produca in continuare Laguna si Espace, (http://www.automarket.ro/stiri/renault-nu-renuntam-la-espace-si-laguna-18480.html), au venit cu un Latitude destinat din start esecului pentru care, mai mult, pregatesc si un urmas(http://www.automarket.ro/stiri/succesorul-lui-renault-latitude-va-fi-dezvoltat-alaturi-de-mercedes-benz-43093.html) si culmea culmilor vor sa isi creeze si o marca premium (http://www.automarket.ro/stiri/renault-ar-putea-lansa-o-marca-premium-in-2015-45044.html) asa cum a facut Nissan cu Infinity acum 2 decenii si ceva.

    Cata frustrare zace oare in managementul Renault? Cata invidie pe A6/A7/A8, seriile 5/6/7, E/S/CL/CLS ???? Cata dorinta - parvenita - as spune (si nu doar la ei) sa intre pe segmente unde nu-si au locul si rostul. De ce vor toti sa produca de toate? Ramaneti domnilor cu ce stiti sa faceti si faceti bine: masini de volum familiale si polivalente, clasa mica si compacta, RS-urile, Gordini-urile, felicitari pentru intentia de a reveni cu Alpine.

    Toti fac acum de toate, dar unora ("nesatulilor") se pare ca le reuseste, cu modele ca A1, clasa A/B, iar altora (francezilor, italienilor) nu prea, cu modele precum 508, Latitude, Laguna si se aleg cu investitii neamortizabile in uzine/linii de productie si cu supracapacitate neutilizata.
    17 13
  • Erata: Infiniti, nu Infinity, care fabrica altceva, nu masini.
    10 1
  • francezi ar trebui sa faca ce se pricep mai bine,adica parfumuri, sa lase nemti sa faca masini pt ca le fac mai bine
    7 11
  • @mntsn, oricum o dai Renault nu poate sa ramana descoperit in segmentul mediu. Ar fi o lovitura grea de imagine sa ramana descoperiti intr-un loc in care concurenta "isi face de cap" (exemple simple, Passat sau Insignia). Este vorba si de orgolii, cum zici tu. Si inca o chestie, toti ii urasc pe cei de la VW. Dupa ce ca Renault nu are concurent pentru toate modelele Renault (si nici motorizari echivalente) si este unul din "greii" industriei auto europene, cum ar fi sa opreasca productia Lagunei? Chestia asta ar putea avea efect si asupra vanzarilor generale ale marcii. Nu neaparat cu mult, dar ar avea. Important e ca ar fi vorba de bani pierduti.
    PS: Imi place Twizy :)
    10 2
  • Sunt la Paris si am vazut Twizy la Politia franceza, dar atat, masina particulara nu, in principiu nu am vazut nici o masina electrica al altui constructor cumparata de persoane fizice, numai la societati private. deci comercial Twizy nu cred ca este un succes cred ca toate masinile electrice in Europa
    Am vizitat si atelierul Renault de pe CdE unde era expus Zoe si Twizy, Toata lumea se bulucea la Twizy, la Zoe cand citeau ca trebuie sa platesti 80E/luna chirie la baterie nu erau foarte incantati,
    Imi place Twizy, daca ar avea un motor termic mic as cumpara una
    3 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru