Rimac a început producția de pre-serie pentru C_Two: 6 exemplare ale hypercar-ului electric vor fi construite în Croația

de Paul Cosma
Marti, 22.12.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Rimac a anunțat startul producției de pre-serie pentru hypercarul electric C-Two, 6 unități fiind construite la uzina din Croația. Livrările exemplarelor de serie sunt programate pentru 2021.

Producătorul croat Rimac a prezentat în martie 2018 prototipul hypercarului electric C_Two cu intenția de a începe livrările versiunii de serie până la sfârșitul anului 2020.

Constructorul a inaugurat recent o linie de producție la uzina din Croația, însă chiar și așa nu va putea să respecte planul, iar livrările vor fi amânate pentru anul viitor.

Rimac a transmis acum că a început producția de pre-serie pentru C-Two, având nevoie de circa 8 săptămâni pentru fiecare dintre cele 6 unități programate în această etapă de dezvoltare.

Rimac C_Two este echipat cu patru motoare electrice care generează în total 1914 cai putere și un cuplu de 2300 Nm. Pe baza acestor specificații, hypercar-ul ajunge de la 0 la 100 km/h în numai 1.85 secunde.

Rimac a confirmat anterior că versiunea de serie a hypercar-ului electric va primi un nume nou, iar designul final va fi dezvăluit până la sfârșitul acestui an.

Via Rimac

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru