Hypercar electric

Miercuri, 31 Mai 2023 | Masini electrice si hibride

Pagani: un hypercar electric nu este fezabil din cauza bateriilor prea grele

Constructorul italian de mașini de performanță susține că un hypercar electric nu este fezabil în acest moment. Motivul invocat este acela că bateriile pentru alimentarea propulsorului cântăresc prea mult pentru o astfel de mașină.
Joi, 14 Aprilie 2022 | Modele noi

Austriecii lansează un hypercar electric de peste 2200 de cai putere: DEUS Vayanne. Producție limitată la 99 de exemplare

Compania austriacă DEUS a lansat noul hypercar electric de serie Vayanne la Salonul Auto de la New York. Propulsorul electric dezvoltă peste 2200 de cai putere, iar mașina va fi construită în doar 99 de exemplare. Livrările vor începe în 2025.
Marti, 12 Aprilie 2022 | Modele noi

Imagini cu noul Rimac Nevera din timpul testelor de iarnă: 1.914 CP și 550 km autonomie

Croații de la Rimac au publicat o serie de imagini cu noul hypercar electric Nevera din timpul testelor de iarnă. Acestea s-au desfășurat în Suedia, iar inginerii au calibrat, printre altele sistemele ABS, ESP și cel de vectorizare a cuplului.
Vineri, 17 Septembrie 2021 | Masini electrice si hibride

Elektron Truva: hypercar electric cu 1.400 de cai putere creat în Germania

Un startup german, Elektron Motors, a publicat primele imagini și informații despre un viitor hypercar electric, denumit Truva. Acesta ar urma să dispună de 1.400 CP și să coste mai puțin de 600.000 de euro.
Joi, 12 August 2021 | Masini electrice si hibride

Pininfarina Battista: versiunea de serie a hypercar-ului electric dezvăluită oficial

Pininfarina a dezvăluit primele imagini oficiale cu versiunea de serie a hypercar-ului electric Battista, care debutează în cadrul Monterey Car Week.
Joi, 05 August 2021 | Masini electrice si hibride

Indienii de la Mean Metal Motors prezintă noul Azani. Un hypercar electric cu 1.000 CP

Mean Metal Motors a publicat primele informații și imagini cu Azani, un hypercar electric cu 1.000 CP. Data lansării este necunoscută, dar Azani poate fi rezervat deja pe pagina de internet a companiei.
Miercuri, 03 Februarie 2021 | Masini electrice si hibride

Hypercar-ul electric Battista, testat pe circuit de Nick Heidfeld, fost pilot de Formula 1: livrările încep în 2021

Automobili Pininfarina a început testele pe circuit cu hypercar-ul electric Battista. Fostul pilot de Formula 1 Nick Heidfeld este cel care va pune mașina la încercare pe asfaltul centrului tehnic de la Nardò (Italia).
Marti, 22 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Rimac a început producția de pre-serie pentru C_Two: 6 exemplare ale hypercar-ului electric vor fi construite în Croația

Rimac a anunțat startul producției de pre-serie pentru hypercarul electric C-Two, 6 unități fiind construite la uzina din Croația. Livrările exemplarelor de serie sunt programate pentru 2021.
Luni, 02 Noiembrie 2020 | Siguranta

Rimac continuă testele de siguranță cu hypercar-ul electric C_Two: prototipurile au trecut cu bine de simularea unui impact frontal cu 56 km/h

Producătorul croat Rimac continuă testele de siguranță pentru hypercar-ul C_Two. De data aceasta, două prototipuri au fost supuse simulărilor pentru un impact frontal cu 56 km/h.
Luni, 24 August 2020 | Masini electrice si hibride

Livrările hypercar-ului Lotus Evija, amânate cu cel puțin 5 luni: întârzieri din cauza pandemiei

Lotus a amânat livrările hypercar-ului electric Evija cu cel puțin 5 luni, după ce programul de testare a fost întârziat de restricțiile impuse în contextul pandemiei. Primele unități Lotus Evija ar urma să ajungă la clienți la jumătatea anului viitor.
Vineri, 19 Iunie 2020 | Modele noi

Producătorul croat Rimac inaugurează o nouă linie de asamblare: livrările hypercar-ului electric C_Two, amânate pentru 2021

Producătorul croat Rimac a inaugurat o nouă linie de producție, însă livrările hypercarului electric C_Two au fost amânate pentru 2021.
Luni, 24 Februarie 2020 | Modele noi

Pininfarina vine la Geneva cu o ediție limitată a hypercar-ului electric Battista: seria Anniversario va fi produsă în doar 5 exemplare

Automobili Pininfarina a anunțat o ediție limitată a hypercar-ului său electric de 1.900 de cai putere, ce va fi prezentată la Salonul Auto de la Geneva. Battista Anniversario va fi produs în doar 5 exemplare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 14 Februarie 2020 | Masini electrice si hibride

Prima imagine teaser cu viitorul Apex AP-0: hypercar-ul electric va fi prezentat la Geneva

Apex, unul dintre producătorii britanici care se ocupă de dezvoltarea modelelor sport, va expune la Geneva noul AP-0. Hypercar-ul electric va avea o masă totală de doar 1.200 de kilograme și va concura cu Lotus Evija, Pininfarina Battista și Rimac C_Two.
Marti, 17 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Versiunea de serie a hypercar-ului electric Rimac C_Two va fi prezentată la Geneva: livrările vor demara până la finalul anului 2020

Versiunea de serie a conceptului Rimac C_Two va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie. Conceptul producătorului croat a fost echipat cu patru motoare electrice care dezvoltă 1.914 cai putere.
Luni, 02 Decembrie 2019 | Modele noi

Hypercar-ul electric Rimac C_Two, testat la Centrul Tehnic Nardo deținut de Porsche: versiunea de serie va fi prezentată în martie

Constructorul croat Rimac a testat hypercarul electric C_Two la Centrul Tehnic Nardo din Italia deținut de Porsche, ca parte a pregătirilor pentru prezentarea versiunii de serie în martie 2020.
Duminica, 24 Noiembrie 2019 | Modele noi

Versiunea de serie a hypercar-ului Rimac C_Two va fi prezentată în martie 2020: producția va fi limitată la cel mult 50 de unități pe an

Constructorul croat Rimac va prezenta în martie 2020 versiunea de serie a hypercar-ului electric Rimac C_Two de 1.914 cai putere. Producția va începe la sfârșitul acestui an și va fi limitată la 50 de uniați pe an.
Vineri, 22 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Lotus a început producția de pre-serie pentru hypercar-ul electric Evija: doar 130 de exemplare vor fi produse începând din 2020

Lotus a anunțat începerea producției de pre-serie pentru hypercar-ul său electric. Evija are patru motoare electrice care oferă 2.000 CP și 1.700 Nm, prețul de pornire fiind de 1.8 milioane de euro. Producția de serie va începe în 2020 și va număra un total de doar 130 de exemplare.
Luni, 30 Septembrie 2019 | Siguranta

Hypercar-ul electric Rimac C_Two începe procesul de omologare: cum au loc testele de siguranță cu modelul croat de 1.900 CP

Constructorul croat Rimac a dezvăluit modul în care decurg testele de siguranță pentru omologarea hypercar-ului C_Two echipat cu patru motoare electrice de 1.914 cai putere.
Miercuri, 04 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

McLaren exclude lansarea unui hypercar electric: greutatea bateriilor este cauza amânării acestui proiect

McLaren susține că lansarea unui hypercar electric este exclusă, pentru moment, din cauza greutății bateriilor și pentru că performanțele obținute nu ar fi pe măsura așteptărilor. Până la un McLaren electric, britanicii se vor concentra pe hibrizii plug-in, a căror pondere în vânzări ar trebui să fie de 50% până în 2022.
Marti, 27 August 2019 | Industrie

Pagani: “Vom lansa modele cu motoare V12 până în 2026”

Șeful Pagani a confirmat că lucrează la un hypercar 100% electric, însă susține că motoarele V12 vor rămâne în atenția constructorului cel puțin până în 2026.

Tag-uri similare

Rimac, hypercar electric, Rimac C_Two, Rimac Concept One, concept two, Rimac Concept Two, concept one, hypercar rimac
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru