Imagini cu noul Rimac Nevera din timpul testelor de iarnă: 1.914 CP și 550 km autonomie

de Alexandru Monenciu
Marti, 12.04.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Croații de la Rimac au publicat o serie de imagini cu noul hypercar electric Nevera din timpul testelor de iarnă. Acestea s-au desfășurat în Suedia, iar inginerii au calibrat, printre altele sistemele ABS, ESP și cel de vectorizare a cuplului.

Rimac este cu un pas mai aproape de a livra primele exemplare ale hypercar-ului electric Nevera către clienți. Acesta va fi replicat în doar 150 de exemplare, fiecare având un preț de pornire de 2 milioane de euro.

Noul Nevera tocmai a trecut cu brio de ultimele teste în condiții de iarnă, un prilej numai bun pentru ca Rimac să publice un nou set de imagini cu mașina. Testele au avut loc la centrul Pirelli Sottozero din Suedia, aproape de Cercul Polar.

Aici, hypercar-ul cu zero emisii a fost testat la temperaturi de până la -15 grade Celsius. Inginerii au calibrat, printre altele, sistemele ABS, ESP și cel de vectorizare a cuplului.

Rimac Nevera este echipat cu patru motoare electrice. Acestea dezvoltă împreună 1.914 cai putere și 2.360 Nm cuplu, suficient pentru a atinge 100 de km/h în 1.97 secunde. Viteza maximă este de 412 km/h.

Din pachet mai face parte și o baterie de 120 kWh. Autonomia maximă ajunge până la 550 de kilometri.

via Rimac Automobili

Comentarii (1)

  • Mircea Badea
    knight rider 2022!

    sa doneze si ucrainei, sa se ia de mig-uri..
    1 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru