Bonusul primit de clienții lui Rimac Nevera: încărcare gratuită în primii 8 ani

de Tiberiu Safta
Vineri, 20.10.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Clienții lui Rimac Nevera, hypercar-ul electric al mărcii croate, primesc un bonus generos după ce cumpără mașina. Aceștia au parte de încărcare gratuită la orice stație de încărcare Ionity timp de 8 ani.

Rimac Nevera este un hypercar electric de înaltă performanță, creat pentru a fi cel mai puternic și mai rapid model de serie din lume. În primăvara acestui an, modelul de performanță al mărcii croate a stabilit nu mai puțin de 23 de recorduri mondiale diferite, trecute în Cartea Recordurilor a celor de la Guinness.

Producția lui Rimac Nevera este limitată la numai 150 de exemplare, iar fiecare costă peste 2 milioane de euro. În schimb, clienții acestui model primesc și un bonus special pe lângă nivelul înalt de performanță. Mai exact, aceștia vor avea gratuitate la încărcarea mașinii pe o perioadă de 8 ani. Trebuie menționat aici că doar posesorii din Europa beneficiază de acest bonus.

Acest lucru este posibil datorită parteneriatului stabilit între Rimac și Ionity, unul dintre cei mai mari operatori de stații de încărcare de pe Bătrânul Continent. Mai mult, bonusul este valabil în 24 de țări europene.

Rimac Nevera este alimentat de o baterie de 120 de kWh.

De aici rezultă o autonomie de 489 de kilometri în regim WLTP. Mașina poate fi încărcată de la 0% la 80% în 25 de minute dacă este folosit încărcătorul Halo de 350 de kW.

via Rimac

Comentarii (2)

  • Ce veste bună pentru “amărâții” care plătesc 2 mil pe o Nevera, asta da motivare sa te înscrii pe listă.
    Acuma serios… toate se vor încarcă acasă in garaje de lux.. știre egala cu ZERO emisii ;)
    Dar oare de ce fac “promoție” nu se vând? :))
    2 3
  • Clique
    Îmi este și milă... de săracii care-și vor achiziționa Rimac-uri... Chiar aveau nevoie de încărcare gratuită 8 ani...
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru