Rolls-Royce pregăteşte o versiune cabrio a lui Wraith

de Mircea Meșter
Luni, 15.04.2013
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Bentley Continental GTC va primi un rival de vază în persoana unei versiuni cabrio a lui Rolls-Royce Wraith. Modelul este anunţat pentru lansare în 2015.

După ce a lansat la Geneva noul coupe Wraith, al doilea model din familia Ghost, britanicii de la Rolls-Royce continuă dezvoltarea pe orizontală a gamei proprii de modele. Conform unor informaţii apărute în presa europeană de specialitate, următorul model pe care Rolls-Royce îl va scoate pe piaţă va fi o versiune cabriolet a lui Wraith, aceasta urmând să aibă în postura de concurent direct un alt model britanic extrem de bine văzut pe piaţa modelelor de lux: Bentley Continental GTC.

Dezvoltarea noului model - care ar putea primi un nume independent de cel al coupe-ului Wraith - este pasul normal pe care îl va face marca britanică în încercarea de a acapara o cotă de piaţă cât mai importantă din zona vehiculelor de lux. Evident, nu vor fi realizate investiţii importante la nivelul motorizării de sub capota viitorului model, clienţii urmând să beneficieze de aportul aceluiaşi V12 de 633 de cai putere care animă recent lansatul Wraith.

Potrivit primelor informaţii, apariţia oficială în versiune de serie a versiunii Wraith Cabriolet nu va avea loc mai devreme de anul 2015.

Comentarii (5)

  • Adrian
    O sa fie frumos....poate cel mai frumos Rolls.
    5 1
  • Ma uitam la poza cu masina din profil si nu intelegeam de ce tot o dau astia cu Rolls Royce. Credeam ca-i Bentley Continental.
    3 4
  • Este nevoie de acest segment, nu contest pentru sefi de state importante, mari sefi de concerne multinationale, esti puternic trebuie sa o arati asta este obligatoriu, dar ce gasiti voi frumos la aceste masini nu inteleg
    Masina din imagine este un coupe, sa inteleg ca propietarul il va conduce? Ai ditamai dihania si nu ai sofer sa conduca si sa aiba grija de ea, nu merge dupa mine
    1 4
  • Adrian
    @xxx
    1 . Sunt masini sobre pt. oameni seriosi in general trecuti de 40-45 de ani.
    2 . Chiar daca este mare, are doua usi deci nu necesita sofer. Nu te faci de rusine ca iti conduci limuzina pt. ca nu este o limuzina ci un coupe.
    3 . Este normal ca o masina indiferent de marca si model sa nu fie pe gustul tuturor.
    5 0
  • @Adrian
    Dupa mine (excluzand tarile din lumea 3) Rolls, Bentley si altele din genul acesta este o masina de statut. Principalul scop al ei nu este opulenta.
    Eu nu cred ca daca ai Rolls in UK si il conduci (eventual folosesti si ranga sa deschizi usa) mai are acelasi efect (cam asa vad eu lucrurile se prea poate sa nu am dreptate)
    Ai bani si vrei spre exemplu un cabrio care sa-l conduci, poti sa-ti ei spre exemplu un Morgan care este deasemenea o masina de statut pentru oameni subtiri.
    cu punctul 3 ai dreptate
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru