Schițe oficiale cu noul Volkswagen Crafter facelift: comenzi preluate de la ID. Buzz

de Tiberiu Safta
Marti, 07.11.2023
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Divizia de vehicule comerciale Volkswagen Commercial Vehicles a publicat o serie de schițe oficiale cu noul Crafter facelift. Noul model va fi disponibil de anul viitor, iar schițele relevă câteva schimbări importante, în special în habitaclu.

Actuala generație Volkswagen Crafter datează din 2017. Acum, duba germană de dimensiuni mari este pe cale să primească un facelift. Cu această ocazie, Volkswagen Commercial Vehicles, divizia de vehicule comerciale a mărcii germane, a dezvăluit câteva schițe noi cu viitorul model. Pentru exterior avem doar un singur desen cu partea frontală a noului model. Aici putem remarca faruri cu o semnătură luminoasă nouă. În rest, design-ul noului model rămâne neschimbat.

Cele mai multe noutăți se află în habitaclu, acolo unde instrumentarul analog este înlocuit cu unul digital. Acesta din urmă este echipament standard pentru noul Crafter facelift, iar aici mai observăm și un ecran central nou, precum și un volan cu un design diferit.

O noutate importantă este amplasarea manetei selectorului de viteze, care se află acum în spatele volanului, iar maneta este preluată direct de la electricul ID. Buzz. Evident, noul Crafter facelift va fi disponibil și cu cutie manuală, maneta fiind amplasată în centru în acest caz.

Noul model va primi și o frână de mână electrică, în locul uneia mecanice.

În ceea ce privește motorizările, noul Crafter facelift va fi disponibil exclusiv cu un motor diesel în 3 variante de putere: 140, 163 sau 177 de cai putere. În funcție de preferințele clienților, puterea va fi transmisă către roțile din față, din spate sau chiar către toate roțile.

Comenzile pentru noul Volkswagen Crafter facelift vor începe în aprilie 2024.

via Volkswagen

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru