Șeful VW spune că închiderea temporară a fabricilor ar putea fi prelungită: “Trebuie să fim pregătiți să trăim cu amenințarea mult timp”

de Paul Cosma
Luni, 23.03.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șeful Volkswagen a avertizat că fabricile producătorilor auto ar putea fi închise pentru o perioadă mai lungă decât estimările inițiale, în contextul pandemiei de coronavirus. “Trebuie să fim pregătiți să trăim cu amenințarea mult timp,” a spus Herbert Diess.

Industria auto este blocată din cauza pandemiei de coronavirus, mai toate fabricile fiind închise pentru 2-3 săptămâni pe Bătrânul Continent. Producătorii se arată pesimiști și spun că această criză nu va trece prea curând.

“Fabricile noastre s-au închis pentru două săptămâni, chiar trei săptămâni în unele regiuni. Este probabil ca aceste măsuri să fie prelungite,” a declarat Herbert Diess, șeful VW.

CEO-ul grupului german spune că, până la găsirea unui vaccin, “trebuie să fim pregătiți să trăim cu amenințarea” acestui virus pentru o perioadă mai îndelungată.

Volkswagen a luat măsuri de siguranță pentru ca proiecte precum lansarea modelului electric ID.3 să nu fie afectate. Diess spune că impactul COVID-19 asupra activităților economice este imposibil de estimat și calculat pentru acest an.

Via Reuters

Comentarii (1)

  • Fara alehas
    Foarte bine !!! Vom avea mai putine deseuri auto de la campionii mondiali in vanzari si mai mult aer curat.
    ,,Orice rau aduce un bine,, :)
    6 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru