Herbert Diess

Luni, 25 Iulie 2022 | General

Herbert Diess, șeful Grupului Volkswagen, demisionează. Va fi înlocuit de Oliver Blume, CEO-ul Porsche

Herbert Diess, șeful Grupului Volkswagen, și-a anunțat demisia din funcție. Acesta va fi înlocuit de către Oliver Blume, actualul șef Porsche, de la 1 septembrie.
Joi, 12 Mai 2022 | Industrie

Herbert Diess: Volkswagen are șanse să depășească Tesla până în 2025

Herbert Diess, șeful Volkswagen, este de părere că marca germană are șanse reale să depășească Tesla în segmentul mașinilor electrice până în 2025. Volkswagen dorește să se impună ca cel mai mare constructor de mașini electrice din lume până la mijlocul deceniului curent.
Luni, 02 Mai 2022 | F1 TOP

Șeful Volkswagen Group: Audi și Porsche vor concura în Formula 1

Audi și Porsche vor concura în Formula 1 din 2026, a declarat în cadrul unei "emisiuni" online Herbert Diess, șeful Grupului Volkswagen. Potrivit zvonurilor, Porsche ar urma să colaboreze cu cei de la Red Bull Racing.
Vineri, 11 Martie 2022 | General

Șeful Volkswagen: “Războiul din Ucraina va zdruncina industria, mai tare ca pandemia de Coronavirus

Șeful Grupului Volkswagen, Herbert Diess, a avertizat că războiul din Ucraina va aduce consecințe mult mai grave decât perioada pandemiei în mai multe regiuni din Europa. Conflictul declanșat de Rusia va duce la scumpirea prețurilor, lipsă de energie și inflație în creștere.
Luni, 09 August 2021 | Masini electrice si hibride

Șeful VW a criticat problemele stațiilor de alimentare pentru mașini electrice

Herbert Diess, șeful grupului Volkswagen s-a arătat nemulțumit de stațiile de încărcare găsite de-a lungul traseului făcut de el pentru a testa un exemplar ID.3 Pro S.
Joi, 29 Iulie 2021 | Industrie

Șeful VW: “Vom depăşi criza semiconductorilor în a doua parte a anului”

După rezultate solide raportate în primul semestru din 2021, șeful Volkswagen, Herbert Diess, este încrezător că producătorul auto va depăşi în a doua parte a anului problemele cauzate de majorarea preţurilor la materiile prime şi deficitul de semiconductori.
Marti, 29 Iunie 2021 | Industrie

Șeful VW va superviza Seat și Skoda: grupul vrea mai mult control asupra celor două branduri

Șeful mărcii Volkswagen va supraveghea dezvoltarea Seat și Skoda, potrivit unei reorganizări a brandurilor din cadrul grupului german.
Vineri, 21 Mai 2021 | Tehnologie

Șeful VW nu crede în viitorul tehnologiei fuel cell pentru mașinile pe hidrogen

Șeful grupului VW, Herbert Diess, consideră că mașinile alimentate cu hidrogen care utilizează tehnologia fuel cell nu reprezintă “viitorul mobilității fără emisii”.
Luni, 07 Decembrie 2020 | Masini autonome

Șeful VW: “Mașinile autonome vor apărea pe piață după 2025”

Primele mașini autonome vor fi vândute între 2025 și 2030, potrivit șefului Volkswagen, Herbert Diess, care mizează pe dezvoltarea tehnologică în domeniul inteligenței artificiale.
Marti, 10 Noiembrie 2020 | Industrie

Șeful Volkswagen confirmă: uzina din Turcia nu va fi construită, iar grupul va investi un miliard de euro în fabrica din Slovacia

CEO-ul Herbert Diess a confirmat oficial că Volkswagen a renunțat la planurile privind construcția fabricii din Turcia. În schimb, grupul german va investi un miliard de euro în extinderea fabricii din Slovacia, acolo unde vor fi produse noile generații VW Passat și Skoda Superb.
Vineri, 06 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Șeful VW vrea să mențină ritmul investițiilor în mașini electrice și autonome: nemții ar urma să renunțe la anumite modele din grup

Herbert Diess spune că Volkswagen trebuie să facă anumite ajustări ale strategiei pentru a menține ritmul investițiilor în mașini electrice și autonome. Șeful companiei germane consideră că anumite modele din grup trebuie să fie scoase din producție, iar VW să se concentreze mai mult pe electrificare.
Joi, 01 Octombrie 2020 | Industrie

Șeful Volkswagen anunță “pași strategici” până la sfârșitul anului: “Trebuie să transformăm o colecție de branduri valoroase într-o companie digitală”

Grupul Volkswagen trebuie să se schimbe pentru a rămâne relevant într-o eră digitală și a mașinilor electrice, potrivit CEO-ului Herbert Diess, care a anunțat “pași strategici” în acest sens până la sfârșitul anului. “Trebuie să transformăm o colecție de branduri valoroase într-o companie digitală,” a explicat șeful VW.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 09 Iunie 2020 | Industrie

Volkswagen are un nou director de brand: Ralf Brandstätter preia funcția de la Herbert Diess

Ralf Brandstätter este noul director al brandului Volkswagen, după ce Herbert Diess a renunțat la această funcție. Brandstätter va prelua mandatul de CEO Volkswagen de la 1 iulie, în timp ce Diess va rămâne șeful întregului grup VW.
Vineri, 05 Iunie 2020 | Industrie

Posibile schimbări în cadrul Grupului Volkswagen: CEO-ul Porsche ar putea trece la conducerea Volkswagen, iar șeful Skoda ar putea gestiona marca din Stuttgart

Oliver Blume, actualul CEO Porsche, ar urma să preia conducerea Volkswagen, conform unor informații apărute în presa din Germania. În același timp Bernhard Maier, șeful Skoda, ar urma să gestioneze destinul Porsche.
Joi, 21 Mai 2020 | Industrie

Șefii Volkswagen au scăpat de proces în cazul Dieselgate: instanța a clasat dosarul după ce constructorul a plătit o amendă de 9 milioane de euro

CEO-ul Herbert Diess și președintele neexecutiv Hans Dieter Poetsch au scăpat de acuzațiile de manipulare a pieței bursiere în cazul Dieselgate. O instanță din Germania a clasat dosarul după ce Volkswagen a decis să plătească o amendă de 9 milioane de euro în locul celor doi oficiali. Martin Winterkorn, CEO în momentul izbucnirii Dieselgate, este în continuare judecat pentru fraudă.
Luni, 30 Martie 2020 | Industrie

Șeful VW: “Este posibil să facem concedieri dacă nu ajungem să controlăm această criză”

Grupul Volkswagen ar putea recurge la concedierea unui anumit număr de angajați dacă criza COVID-19 nu va ajunge “sub control”, întrucât cheltuielile săptămânale se ridică la 2 miliarde de euro, potrivit CEO-ului Herbert Diess. La ora actuală, VW vinde mașini doar pe piața din China.
Luni, 23 Martie 2020 | Industrie

Șeful VW spune că închiderea temporară a fabricilor ar putea fi prelungită: “Trebuie să fim pregătiți să trăim cu amenințarea mult timp”

Șeful Volkswagen a avertizat că fabricile producătorilor auto ar putea fi închise pentru o perioadă mai lungă decât estimările inițiale, în contextul pandemiei de coronavirus. “Trebuie să fim pregătiți să trăim cu amenințarea mult timp,” a spus Herbert Diess.
Sambata, 25 Ianuarie 2020 | Industrie

Șeful VW, despre “cursa” cu Tesla: “Ei sunt lideri, dar sunt convins că putem ținem pasul și să-i depășim la un moment dat”

Volkswagen a pornit în “cursa de urmărire” a celor de la Tesla, potrivit unei declarații a șefului grupului german cu privire la dezvoltarea mașinilor electrice. “Ei sunt lideri, dar sunt convins că putem ținem pasul cu Tesla și să-i depășim la un moment dat,” a spus Herbert Diess.
Vineri, 17 Ianuarie 2020 | Industrie

Herbert Diess: “Volkswagen are nevoie de o transformare radicală ca să evite soarta Nokia”

Volkswagen trebuie să se transforme radical dacă vrea să nu aibă soarta Nokia, întrucât “era producătorilor tradiționali s-a încheiat”, a declarat CEO-ul grupului german, Herbert Diess.
Luni, 18 Noiembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Volkswagen: “ID3 este cu 40% mai ieftin de produs decât Golful electric”

Noul Volkswagen ID3 are un cost de producție cu 40% mai mic decât versiunea electrică a lui VW Golf, a declarat șeful constructorului german, Herbert Diess. “Cea mai mare economie este datorată noului pachet de baterii,” a spus Diess.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Martin Winterkorn, Herbert Diess, Volkswagen Group, VW Group
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru