Herbert Diess

Sambata, 16 Noiembrie 2019 | Industrie

Șeful Volkswagen: “Nu avem planuri să colaborăm cu Tesla, dar îi admirăm”

Șeful Volkswagen a declarat că nu are planuri pentru o colaborare cu Tesla. Totuși, Herbert Diess a spus că Tesla trebuie admirată pentru inovațiile aduse și pentru rapiditatea cu care a devenit un reper al industriei.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Industrie

Șeful VW: “Tesla nu mai este un producător de nișă, este un competitor pe care îl luăm foarte în serios”

Șeful Volkswagen a declarat că Tesla nu mai este un producător de nișă și că a devenit un competitor pe care grupul german îl ia "foarte în serios”.
Luni, 14 Octombrie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful VW: “Tranziția către mașinile electrice nu va afecta marjele de profit”

Volkswagen nu crede că tranziția către producția mașinilor electrice va afecta marjele de profit ale grupului, după cum a declarat CEO-ul Herbert Diess. “Avantajul nostru este că avem aceeași platformă și aceleași baterii pentru vehiculele noastre electrice,” a spus Diess.
Miercuri, 25 Septembrie 2019 | Industrie

Dieselgate revine în prim-plan: șefii Volkswagen sunt acuzați oficial de manipularea piețelor în scandalul emisiilor diesel

Scandalul Dieselgate este din nou în prim-plan, după ce șefii Volkswagen, printre care și CEO-ul Herbert Diess, au fost acuzați oficial de procurorii germani că au manipulat piețele în problema emisiilor diesel. Volkswagen spune că acuzațiile sunt nefondate, iar avocații companiei susțin că Diess nu riscă să-și piardă funcția.
Sambata, 14 Septembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Șeful Volkswagen: “Trebuie să reducem costurile dacă vrem să avem resurse pentru dezvoltarea și producția de masă a mașinilor electrice”

“Imperiul Volkswagen” este acum mai preocupat de nivelul costurilor, eficiența fiind un cuvânt de ordine pentru CEO-ul Herbert Diess. Grupul german “nu mai are nevoie de alte branduri”, ci vrea să-și sporească resursele pentru dezvoltarea și producția de masă a mașinilor electrice.
Vineri, 23 August 2019 | Industrie

Volkswagen neagă interesul pentru achiziția de acțiuni la Tesla: “Speculațiile din presă sunt nefondate”

Volkswagen a transmis că nu este interesat de achiziția unui pachet de acțiuni la Tesla, menționând că “speculațiile din presă sunt nefondate”.
Joi, 22 August 2019 | Industrie

Presa germană: șeful Volkswagen vrea să cumpere acțiuni la Tesla

Șeful Volkswagen, Herbert Diess, este interesat de achiziția unui pachet de acțiuni la Tesla, potrivit informațiilor apărute în presa germană, care citează surse din cadrul companiei.
Miercuri, 19 Decembrie 2018 | Industrie

Șeful Volkswagen: “Trebuie să accelerăm trecerea la mașinile electrice dacă vrem să respectăm țintele UE pentru reducerea emisiilor”

Volkswagen va trebui să-și accelereze planurile de a trece la producerea de mașini electrice în masă, pentru a îndeplini noile obiective UE privind reducerea emisiilor cu 37.5% până în 2030, a declarat CEO-ul Herbert Diess, potrivit Reuters.
Duminica, 18 Noiembrie 2018 | Industrie

Șeful Volkswagen: “Ne așteptăm să devenim cel mai profitabil producător de mașini electrice”

Herbert Diess a declarat că se așteaptă ca Volkswagen să devină cel mai profitabil grup care produce mașini electrice. Șeful VW susține că, încă de la prima generație a vehiculelor sale electrice, acestea vor aduce profit pentru grupul german.
Vineri, 16 Noiembrie 2018 | Industrie

Ford, despre extinderea parteneriatului cu Volkswagen: “Trebuie să fim precauți, este ca un dans delicat”

Șeful Ford, Jim Hackett, susține că este deschis la colaborarea cu alți constructori, dar se arată precaut cu privire la extinderea parteneriatului cu Volkswagen, pe care l-a descris ca un “dans delicat”.
Luni, 12 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen susține că Dieselgate este de domeniul trecutului: “Am cumpărat și reparat aproape 90% din mașinile afectate la nivel global”

Grupul Volkswagen susține că a depășit aproape în totalitate scandalul Dieselgate, izbucnit în urmă cu 3 ani, care a provocat pagube serioase la nivel de imagine, dar și în contabilitate. Aproape 90% din mașinile cu emisii “trucate” au fost “cumpărate și reparate” de grupul german, potrivit CEO-ului Herbert Diess.
Luni, 05 Noiembrie 2018 | Industrie

Volkswagen pregătește un plan pe 10 ani: reduceri de costuri, alianțe cu rivalii și transformarea Audi într-un centru de dezvoltare pentru grup

Șeful Volkswagen, Herbert Diess, va prezenta un plan pe 10 ani prin care grupul german vrea să-și reducă nivelul costurilor prin colaborarea cu constructorii rivali. Potrivit planului ce ar urma să fie publicat pe 16 noiembrie, Audi va deveni centrul de dezvoltare pentru grupul VW.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 16 Octombrie 2018 | Economic

Șeful VW, despre constructorii germani: “Avem doar 50% șanse să rămânem în fruntea industriei auto dacă nu ne adaptăm tendințelor pieței”

Constructorii auto din Germania au doar 50% șanse să rămână liderii industriei auto dacă nu își adaptează activitatea la noile trenduri ale pieței, a declarat șeful Volkswagen, Herbert Diess.
Joi, 13 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Șeful VW, îngrijorat de costurile cu dezvoltarea mașinilor electrice: “Sunt mai mari decât ne-am așteptat și trebuie să reducem cheltuielile”

Oficialii grupului Volkswagen susțin că dezvoltarea mașinilor electrice are costuri mai mari decât se așteptau și, în consecință, trebuie să reducă anumite cheltuieli pentru a continua investițiile în această direcție. Șeful VW a spus că bugetul inițial de 20 de miliarde de euro nu este suficient, fără să dezvăluie suma necesară.
Joi, 23 August 2018 | Industrie

Soarta Ducati, din nou în atenția Volkswagen: grupul este deschis la fuziuni sau alianțe cu alte branduri

Șeful grupului Volkswagen, Herbert Diess, consideră că brandul de motociclete Ducati ar putea să fuzioneze cu altă companie sau să intre într-o alianță, având în vedere potențialul scăzut de sinergie cu alte branduri din grup, potrivit presei germane.
Joi, 31 Mai 2018 | Industrie

Schimbări la vârful Skoda: Herbert Diess, șeful grupului Volkswagen, a devenit și președintele constructorului din Cehia

Herbert Diess, șeful grupului Volkswagen, este noul președinte al Consiliului de Supraveghere de la Skoda, potrivit unui anunț al constructorului din Mlada Boleslav.
Luni, 16 Aprilie 2018 | Industrie

Noul șef Volkswagen este pe val: Herbert Diess, favorit să devină președintele Audi

Noul șef al grupului Volkswagen, Herbert Diess, este aproape să preia și poziția de președinte al constructorului Audi, potrivit unor surse din anturajul grupului german.
Vineri, 13 Aprilie 2018 | Industrie

Oficial: Herbert Diess este noul CEO al grupului Volkswagen

Volkswagen a anunțat oficial că Herbert Diess este noul CEO al grupului, preluând funcția de la Matthias Mueller. Nemții pregătesc o reorganizare pentru toate mărcile deținute, care vor fi împărțite în trei categorii: Volume, Premium și Super Premium.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | Industrie

Zvonuri: noul șef al grupului Volkswagen ar urma să devină Herbert Diess, actualul conducător al brandului cu același nume

Grupul Volkswagen pregătește schimbări la vârful conducerii sale. Astfel, CEO-ul Matthias Mueller ar urma să fie înlocuit cu Herbert Diess, șeful brandului VW, potrivit unor surse citate de presa internațională.
Joi, 08 Martie 2018 | Industrie

Reacția șefului Volkswagen la posibila interzicere a motoarelor diesel în Germania: “Este un scenariu înfricoșător și complet inutil”

Șeful Volkswagen, Herbert Diess, a oferit prima reacție după ce Justiția din Germania a decis că orașele pot să interzică individual mașinile cu motoare diesel: “Este un scenariu înfricoșător și complet inutil”.

Tag-uri similare

BMW, Volkswagen, Martin Winterkorn, Herbert Diess, Volkswagen Group, VW Group
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru