Zvonuri: noul șef al grupului Volkswagen ar urma să devină Herbert Diess, actualul conducător al brandului cu același nume

de Petre Barac
Miercuri, 11.04.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Grupul Volkswagen pregătește schimbări la vârful conducerii sale. Astfel, CEO-ul Matthias Mueller ar urma să fie înlocuit cu Herbert Diess, șeful brandului VW, potrivit unor surse citate de presa internațională.

Grupul german Volkswagen a anunțat că președintele său și oficialii din conducere se vor întâlni vineri pentru a discuta despre schimbările ce vor fi făcute la nivel de management. Potrivit anunțului, CEO-ul Matthias Mueller este “dispus să contribuie la aceste schimbări.”

Surse apropiate de companie susțin că Mueller ar urma să fie înlocuit la șefia grupului de către Herbert Diess, cel care conduce în prezent destinele constructorului Volkswagen.

Diess a venit la VW de la grupul BMW în 2015, cu câteva luni înainte de izbucnirea scandalului Dieselgate.

Șeful brandului VW este apreciat de acționari pentru pragmatism, iar viziunea sa privind reducerea costurilor ar fi una potrivită pentru a simplifica structura grupului german.

Un eventual anunț privind schimbările de la vârful VW ar urma să fie făcut peste câteva zile.

Via Autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru