Sef

Miercuri, 16 Mai 2018 | Industrie

Aston Martin are un nou șef de design, trecut pe la Bugatti și Volkswagen: britanicii l-au angajat pe cel care a desenat Arteon și noul Touareg

Aston Martin a anunțat cooptarea în companie a lui Tobias Suhlmann pe poziția de șef al designului exterior. Neamțul care a mai trecut pe la Bugatti și Volkswagen este cel care a desenat modelul VW Arteon și noua generație Touareg.
Miercuri, 11 Aprilie 2018 | Industrie

Zvonuri: noul șef al grupului Volkswagen ar urma să devină Herbert Diess, actualul conducător al brandului cu același nume

Grupul Volkswagen pregătește schimbări la vârful conducerii sale. Astfel, CEO-ul Matthias Mueller ar urma să fie înlocuit cu Herbert Diess, șeful brandului VW, potrivit unor surse citate de presa internațională.
Sambata, 21 Noiembrie 2009 | General

Seful indienilor de la Tata isi cauta succesorul

Ratan Tata, seful indienilor de la Tata isi cauta succesorul. Pretendentii acestui post au fost selectati din intreaga lume, insa presedintele grupului indian isi doreste un urmas de aceeasi nationalitate.
Duminica, 06 Septembrie 2009 | Industrie

Seful Audi SUA revine asupra declaratiilor despre Volt

Seful Audi America a revenit asupra declaratiilor facute la adresa viitorilor clienti ai lui Chevrolet Volt. Johan de Nysschen a explicat cele declarate pe pagina de Facebook a celor de la Audi SUA.
Luni, 30 Martie 2009 | Industrie

Presedintele PSA Peugeot-Citroen a fost demis

Christian Streiff, presedintele grupului francez PSA, a fost demis din cauza rezultatelor slabe si a incapacitatii de a redresa compania.

Tag-uri similare

Audi, Citroen, Peugeot, Chevrolet, SUA, PSA, criza, Tata, Volt, America
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru