Seful indienilor de la Tata isi cauta succesorul

De Cornel Șocariciu
Publicat Sambata, 21.11.2009
Ratan Tata, seful indienilor de la Tata isi cauta succesorul. Pretendentii acestui post au fost selectati din intreaga lume, insa presedintele grupului indian isi doreste un urmas de aceeasi nationalitate.

Indienii de la Tata cauta un inlocuitor pentru presedintele Ratan Tata. Acesta este in varsta de 71 de ani si conduce compania de aproximativ doua decenii. Oamenii care candideaza pentru acest post au fost selectati din intreaga lume, Ratan dorind sa lase un succesor capabil sa se descurce cu cele 98 de companii ale grupului Tata.

“Ne aflam pe punctul de a angaja un succesor pentru postul meu. Avem cativa consultanti trimisi in afara si am pornit un proces de cautare. Nu exista constrangeri in aceasta privinta”, a declarat Ratan intr-un interviu recent. Pentru indieni nu conteaza daca succesorul lui Ratan va fi din interiorul grupului sau nu, atat timp cat el va continua munca de pana acum.

“Cu siguranta ar fi mai usor daca succesorul meu va fi indian, desi 65% din candidatii inscrisi pana in acest moment au alta nationalitate”, a completat Ratan. Grupul Tata a fost fondat in anul 1869 ,iar cele 98 de companii care apartin acestuia au anual venituri cumulate in valoare de 71 miliarde de dolari.

Numarul angajatilor pe care indienii il au a ajuns la 357.000.

via | autonews

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru