Și mai multă diversitate: Renault Captur primește o cutie manuală pentru motorul 1.2 TCe de 120 de cai

de Bogdan Mirică
Joi, 09.06.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Renault diversifică și mai mult gama actualului Captur prin oferirea unei cutii manuale împreună cu motorul pe benzină 1.2 TCe de 120 de cai putere. Alături de această configurație, francezii introduc și o ediție specială, Captur Wave.

Succesul actualului Captur a depins în mare parte și de multitudinea de versiuni existente pe piață. De asemenea, micul crossover francez este ușor de configurat și personalizat.

În spiritul aceleiași flexibilități, Renault caută să diversifice și mai mult gama de opțiuni a modelului prin introducerea unei cutii manuale alături de unitatea pe benzină de 1.2 litri și 120 de cai putere. Până acum, motorul TCe nu putea fi comandat decât cu o transmisie automată EDC cu dublu ambreiaj.

Alături de noua configurație, Renault introduce și o ediție specială a noului Captur, botezată Wave și disponibilă mai întâi în Franța. Modelul este disponibil în patru culori de caroserie (Pearlescent White, Platinum Grey, Pacifique Blue și Marine Fume Blue), combinate cu un acoperiș negru.

Urmareste Automarket
Pachetul exterior este completat de jante Explore de 17 inch, de linii albastre aplicate pe acoperiș și pe oglinzile laerale, de inserții cromate la interior și de cusături albastre la nivelul bordului și a fețelor de uși.

Bazat pe nivelul de echipare Intens, noul Captur Wave este disponibil cu un sistem multimedia R-Link Evolution și cu o cameră de marșarier. Ediția specială Captur Wave va fi disponibilă pe toate versiunile de motorizare din gamă.

Comentarii (3)

  • Dae EDC-ul nu-i disponibil ?
    1 6
  • Te ocupi doar de deschiderea articolelor si de comentat? Nu le citesti?

    "Până acum, motorul TCe nu putea fi comandat decât cu o transmisie automată EDC cu dublu ambreiaj."
    3 0
  • @8 Pana acum venea doar cu EDC-ul in versiunea de 120 cp. Unii poate vor sa faca o economie sau le place sa mestece ca in oala...cu manuala. Personal nu vad de ce ai alege o manuala in detrimentul uneia cu dublu ambreiaj, mai ales ca la Renault nu-s atat de scumpe ca la VW.
    4 3

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru