Skoda Kodiaq va deveni şi mai atrăgător: SUV-ul va primi nivelul de echipare Sportline în 2017

de Daniel Popescu
Luni, 21.11.2016
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
SUV-ul vedetă Skoda Kodiaq va primi nivelul superior de echipare Sportline cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din luna martie.

Skoda Kodiaq este unul dintre modelele care se bucură de o popularitate majoră, iar informaţiile despre primul SUV al constructorului ceh par să nu se mai oprească.

Ultimele detalii au venit chiar din partea oficialilor mărcii, care au confirmat lansarea unei versiuni de echipare Skoda Kodiaq Sportline. Acesta va deveni practic nivelul superior de echipare care va completa gama alcătuită în prezent din S, SE, SE L şi Edition.

Pentru moment, Skoda nu a oferit niciun fel de detalii despre natura pachetului de echipare pentru Kodiaq, însă cel mai probabil acesta va prelua o bună parte din noutăţile aduse de Skoda Superb Sportline. Modelul de clasă mare beneficiază de jante mai mari şi de o iluminare mai dinamică la interior comparativ cu nivelurile de echipare inferioare.

Urmareste Automarket
Cel mai probabil, Skoda Kodiaq Sportline va include însă şi câteva noutăţi atractive care nu sunt încă disponibile pe Superb Sportline.
De asemenea, nu este cert dacă Kodiaq Sportline va prelua şi motorul turbo de 2.0 litri şi 280 CP disponibil pe Superb Sportline.

Cert este că detaliile complete ar trebui să fie dezvăluite cu ocazia Salonului Auto de la Geneva care va avea loc în luna martie.

Via Carscoops

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru