Șoferul care a condus un Bugatti Chiron cu 417 km/h pe Autobahn a scăpat nesancționat

de Alexandru Monenciu
Marti, 17.05.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Șoferul care a atins 417 km/h cu un Bugatti Chiron pe celebra Autobahn din Germania a scăpat nesancționat. Acesta a fost criticat inclusiv de către guvernul german.

La începutul acestui an, pasionații de automobile s-au împărțit în două tabere atunci când Radim Passer, un milionar din Cehia, a atins 417 km/h cu un Bugatti Chiron pe celebra Autobahn din Germania. Cehul a postat, desigur, clipul video pe internet.

Imediat au apărut reacții pro și contra, inclusiv de la guvernul german. Autoritățile au declarat atunci că șoferii nu pot călca pedala de accelerație la podea, chiar dacă sunt anumite porțiuni pe Autobahn fără limită de viteză.

A urmat apoi poliția din landul Saxonia - Anhalt, care s-a autosesizat și a înaintat un dosar către procuror. Pentru fapta lui, Passer risca până la 2 ani de închisoare.

Acum aflăm că procurorul a închis dosarul, din lipsă de probe. Din câte se pare, poliția nu a reușit să demonstreze că șoferul a comis o infracțiune. Mai mult, în motivarea parchetului se arată că porțiunea respectivă de autostradă era goală, astfel că nimeni nu a fost pus în pericol.

via Digi24

Comentarii (1)

  • Seriff
    Mi se pare normal, e autostrada fara limita de viteza, masina e legala pentru strada, sa fie sanctionat ca ce?
    11 2

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru