SURSE: Dacia Spring va primi un facelift în 2024

de Tiberiu Safta
Luni, 05.09.2022
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Potrivit presei franceze, modelul electric Dacia Spring ar urma să primească un facelift în 2024. Mai mult, Grupul Renault dorește să lanseze nu mai puțin de 27 de modele noi până în 2025.

Dacia Spring, primul model electric al producătorului de la Mioveni, a fost lansat în a doua jumătate a anului trecut. De atunci, noul Spring se bucură de vânzări bune în segmentul mașinilor electrice, atât pe piața din România, cât și în mai multe țări din Europa.

Cu toate că Spring a fost lansat abia în 2021, o nouă versiune facelift va fi prezentată în viitorul apropiat. Mai exact, presa franceză precizează că Dacia Spring va primi o versiune actualizată în anul 2024. Potrivit publicației franceze L’Argus, se pare că viitoarea versiune Spring va aduce îmbunătățiri semnificative față de actuala iterație.

Din informațiile existente, partea frontală va fi complet redesenată și va avea un design similar cu conceptul Dacia Bigster. De asemenea, bordul va avea un design nou și va integra două ecrane digitale, unul pentru sistemul multimedia, iar celălalt pentru instrumentarul de bord.

Însă, cea mai mare noutate va fi o linie de echipare de top nouă.

Acea linie de echipare va aduce un plus de putere al motorului electric. Astfel, puterea propulsorului va crește până la 60 de cai putere. Inclusiv acumulatorul va crește în capacitate, fiind vorba de o baterie de 30 de kWh.

Dacia Spring a primit, în acest an, o actualizare estetică minoră, odată cu adoptarea noii sigle Dacia și a noii identități vizuale a mărcii.

La începutul anului, Grupul Renault a dezvăluit că va lansa 27 de modele noi până în 2025. Dintre acestea, 11 ar urma să fie lansate doar în 2024.

via L'Argus

Comentarii (3)

  • Să fie primit!
    4 3
  • Si 1500 euro plus ;)
    9 3
  • Mircea Badea
    dar de ce insista sa arate ca un suv/cross?
    4 5

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru