Surse: Nissan analizează vânzarea pachetului de 34% din acțiunile Mitsubishi

de Paul Cosma
Luni, 16.11.2020
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Nissan se gândește să vândă o parte din acțiunile pe care le deține la Mitsubishi sau chiar întregul pachet de 34% din constructorul japonez, potrivit unor surse citate de Bloomberg. Oficialii Nissan și Mitsubishi spun însă că nu există planuri în acest sens.

Informații neoficiale apărute în presa internațională dezvăluie o posibilă schimbare majoră în cadrul Alianței Renault-Nissan-Mitsubishi.

Surse citate de Bloomberg susțin că Nissan vrea să vândă o parte sau chiar întregul pachet de 34% din acțiunile pe care le deține la Mitsubishi. Potrivit surselor, acțiunile ar putea fi cumpărate de o companie care face parte din grupul Mitsubishi și care deține deja 20% din Mitsubishi Motors.

Oficialii Nissan și Mitsubishi au reacționat la aceste informații neoficiale și au transmis că “nu există planuri care să schimbe structura de capital de la Mitsubishi”.

Reprezentanții Renault, grup ce deține 43% din acțiunile Nissan, nu au oferit până la această oră vreun punct de vedere cu privire la subiect.

Via Reuters

Comentarii (3)

  • mai tin minte si cand nissan a zis ca nu are nimic impotriva lui carlos ghosn. si uite unde s-a ajuns. nu iese fum fara foc, mai ales de la japonezi.
    9 0
  • Carlos
    După o pierdere de (încă) 1,3 miliarde în primele 6 luni ale anului 2020, e disperare mare la Nissan.
    1 0
  • Carlos
    Ghosn zicea prin ianuarie că Nissan va falimenta în 2-3 ani.
    Încep să cred că nu erau doar vorbe aruncate la nervi.
    2 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru