Vanzare actiuni

Miercuri, 05 Mai 2021 | Economic

După Renault, și Nissan vinde întregul pachet de acțiuni deținut la Daimler

Nissan a anunțat vânzarea întregului pachet de acțiuni pe care îl deține la Daimler, reprezentând 1.5% din compania germană.
Vineri, 12 Martie 2021 | Economic

Renault vinde întregul pachet de acțiuni deținut la Daimler

Renault a anunțat vânzarea întregului pachet de acțiuni pe care îl deține la Daimler, reprezentând 1.54% din compania germană.
Luni, 14 Decembrie 2020 | F1 TOP

McLaren vinde 33% din acțiunile echipei de Formula 1 către un grup american: investiție inițială de 185 de milioane de lire sterline

McLaren a anunțat vânzarea a până la 33% din acțiunile echipei sale de Formula 1 către un consorțiu de investitori americani. În primă fază, MSP Sports Capital va investi 185 de milioane de lire sterline în operațiunile britanicilor în schimbul a 15% din acțiuni, urmând ca pachetul deținut la McLaren Racing să crească la 33% până la sfârșitul lui 2022.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Industrie

Surse: Nissan analizează vânzarea pachetului de 34% din acțiunile Mitsubishi

Nissan se gândește să vândă o parte din acțiunile pe care le deține la Mitsubishi sau chiar întregul pachet de 34% din constructorul japonez, potrivit unor surse citate de Bloomberg. Oficialii Nissan și Mitsubishi spun însă că nu există planuri în acest sens.
Vineri, 02 Octombrie 2015 | Industrie

Volkswagen ar putea vinde acțiuni pentru a face rost de opt miliarde de euro

Scandalul Dieselgate ar putea afecta serios finanțele Grupului Volkswagen. Mai mulți analiști financiari vorbesc chiar despre posibilitatea de a vinde acțiuni în valoare de 8 miliarde de euro.

Tag-uri similare

Volkswagen, dieselgate, scandal Volkswagen, vanzare actiuni
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru