Suzuki nu uită de electrificare: sisteme mild hybrid până în 2020 și versiune plug-in hybrid pentru viitoarea generație Vitara

de Cornel Șocariciu
Marti, 18.09.2018
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Până în 2020, modelele din gama Suzuki vor primi versiuni mild hybrid, în timp ce primul plug-in hybrid al constructorului japonez ar urma să fie lansat odată cu viitoarea generație Vitara.

În urmă cu câteva săptămâni, Suzuki a publicat primele imagini și detalii referitoare la Vitara facelift. SUV-ul producătorului nipon a primit câteva modificări estetice minore, îmbunătățiri la nivel tehnologic și motorizarea BoosterJet de 1.0 litri de 112 cai putere.

Dar viitoarea generație Vitara ar urma să vină cu o serie de noutăți importante în materie de motorizări. Conform declarațiilor făcute de Dale Wyatt, directorul general Suzuki Marea Britanie, noua generație Vitara va fi oferită și într-o versiune cu sistem de propulsie plug-in hybrid. Totodată, Wyatt spune că și S-Cross va primi o astfel de motorizare.

Prețul final este unul dintre cei mai importanți factori de decizie, iar pentru început, Suzuki promite să vină doar versiuni mild hybrid pentru toate modele din ofertă. Până la finalul lui 2020, astfel de motorizări vor popula toată gama constructorului japonez.

Mai mult decât atât, reprezentatul Suzuki din Marea Britanie spune că producătorul nipon ar urma să renunțe la strategia cu două modele disponibile în același segment.

Via | AutoExpress

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru