Accident Nurburgring

Joi, 21 Iulie 2016 | Accidente exotice

Cea mai scumpă mașină distrusă pe circuitul de la Nurburgring a făcut accident din cauza unei defecțiuni tehnice

La numai două zile de la accidentul suferit de Koenigsegg One:1 pe circuitul de la Nurburgring, oficialii scandinavi au anunțat că de vină a fost o defecțiune a sistemului ABS.
Marti, 19 Iulie 2016 | Accidente exotice

Nurburgring-ul mai face o victimă: cea mai scumpă mașină care face accident pe circuitul german costă 2.8 milioane de euro

Cea mai scumpă mașină de serie care ajunge victimă pe circuitul de la Nurburgring este Koenigsegg One:1. Supercarul de 1341 de cai putere este foarte rar și costă 2.8 milioane de euro.
Joi, 31 Martie 2016 | General

Liber la 300 de km/h: circuitul de la Nurburgring a ridicat limitările de viteză

Administratorii circuitului de la Nurburgring au anunțat finalizarea lucrărilor de securizare a traseului de 20.5 kilometri și anunță ridicarea limitelor de viteză pe Iadul Verde.
Vineri, 12 Octombrie 2012 | Accidente exotice

Un prototip Mercedes SLS AMG Black Series, incendiat pe Nurburgring

Un pilot de teste Mercedes a pierdut controlul unui prototip SLS AMG Black Series pe circuitul de la Nurburgring. Maşina s-a izbit de un gard de protecţie şi a luat foc.
Vineri, 20 Iulie 2012 | Accidente exotice

Audi R8 e-Tron a făcut accident pe Nurburgring

Un prototip Audi R8 e-Tron a făcut un accident pe circuitul Nurburgring în cadrul unor teste. R8 e-Tron este cel mai rapid model electric de producţie pe Nordschleife.
Marti, 10 Aprilie 2012 | Video

VIDEO: Honda CR-V se răstoarnă într-un viraj pe Nurburgring

Circuitul de la Nurburgring este probabil cel mai spectaculos din lume. Din păcate, este şi unul din cele mai periculos, după cum o demonstrează imaginile următoare.
Marti, 28 Iunie 2011 | Motorsport

VIDEO: Cele mai tari 3 accidente în Cursa de 24 de ore de la Nurburgring

Ediţia 2011 a Cursei de 24 de ore de la Nurburgring, care a avut loc în weekendul trecut, nu a fost privată de accidente spectaculoase. BMW Seria 3, BMW Z4 şi Audi R8 LMS au făcut cunoştinţă cu barierele de protecţie.
Marti, 07 Septembrie 2010 | Video

VIDEO: Un Lotus se izbeşte de parapet pe circuitul de la Nurburgring

O eroare a făcut ca pilotul unui Lotus 2 Eleven să piardă controlul maşinii într-un viraj al circuitului de la Nurburgring. Modelul britanic a sfârşit într-un parapet, silindu-i apoi pe ceilalţi să frâneze cu disperare.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru