Airbaguri defecte

Marti, 25 Aprilie 2017 | Siguranta

Takata și airbagurile sale defecte au făcut o nouă victimă: șoferul unui Honda Accord, rănit grav în SUA

Clientul unui Honda Accord a fost rănit grav de airbagul acestuia, furnizat de Takata. Mașina ajunsese în service de două ori pentru a-i fi înlocuit airbagul defect.
Vineri, 13 Ianuarie 2017 | Industrie

Producătorul de airbaguri Takata își toarnă cenușă în cap: recunoaște că a furnizat airbaguri defecte și acceptă să plătească un miliard de dolari

Takata va pleda vinovat într-un proces intentat de justiția americană. Pentru a ajunge la o înțelegere, Takata va plăti un miliard de dolari.
Miercuri, 31 August 2016 | Siguranta

Scandalul airbagurilor Takata putea fi evitat de acum 16 ani: au existat dovezi că japonezii riscă viața șoferilor, dar constructorii le-au ignorat

O serie de teste desfășurate la începutul anilor 2000 au arătat că airbagurile Takata sunt extrem de periculoase. Constructorii auto au ignorat însă avertismentele pentru că airbagurile Takata erau mai ieftine.
Marti, 09 Februarie 2016 | Siguranta

Japonezii "sabotează" modelele germane: Volkswagen Tiguan și Audi Q5 au și ele probleme cu airbagurile Takata

Volkswagen și Audi au anunțat că mai multe exemplare Tiguan și Q5 vândute în Statele Unite vor fi rechemate în service din cauza unor airbaguri defecte, furnizate de Takata.
Luni, 09 Noiembrie 2015 | Modele noi

După 40 de milioane de mașini cu airbaguri suspecte, constructorii japonezi pregătesc martiriul Takata

Honda a fost primul constructor nipon care a renunțat la serviciile Takata după ce airbagurile furnizorului au demonstrat probleme grave. După Honda a urmat și Mazda, iar restul producătorilor japonezi se pregătesc să le calce pe urme.

Tag-uri similare

Toyota, Nissan, Honda, Mazda, Subaru, takata, airbaguri defecte, recall airbaguri, airbaguri cu probleme, takata aribaguri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru