Audi A8 hibrid

Luni, 24 Aprilie 2017 | Modele noi

Noul Audi A8 va decide singur când să vireze, accelereze și frâneze, dar încă nu poate fi folosit legal pe drumuri publice

Noul Audi A8 se va lansa în iulie și va avea funcții autonome pentru virare, accelerație și frânare, însă pentru moment nu exista legislație care să permită mașinii să decidă singură un astfel de comportament.
Marti, 04 Aprilie 2017 | Modele noi

Informații proaspete despre noua generație Audi A8: limuzina va avea versiune micro-hibrid care va conduce la o creștere a masei

Noua generație Audi A8 va beneficia inclusiv de un sistem de propulsie micro-hibrid și ar putea integra în viitor și o versiune plug-in hybrid, iar aceste noutăți vor conduce la creșterea masei modelului.
Miercuri, 23 Iulie 2014 | Mediu

Audi: „Clienţii Tesla ar fi ales un Q7 hibrid dacă maşina ar fi fost lansată”

Şeful Audi a declarat că nu intenţionează să concureze cu BMW şi Tesla în segmentul modelelor electrice. Ţinta constructorului din Ingolstadt o reprezintă vehiculele hibride alimentate la priză.
Marti, 02 Martie 2010 | GENEVA 2010

Audi a dezvelit la Geneva Conceptul A8 Hybrid

Audi a prezentat in cadrul Salonului Auto de la Geneva Conceptul A8 Hybrid. Modelul de lux german se va remarca printr-un consum redus de carburant dar si prin emisii scazute de CO2.

Tag-uri similare

Salon Auto, Concept, Salonul Auto Geneva, Geneva 2010, Audi A8, consum redus, Audi A8 hibrid, emisii scazute
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru