Autoliv

Luni, 24 August 2020 | Intern

Autoliv va transfera 70 locuri de muncă din Germania în România: grupul invocă scăderea vânzărilor

Autoliv, unul dintre cei mai mari producători de airbaguri și sisteme de siguranță auto din lume, va transfera în România o parte din locurile de muncă în dezvoltare, logistică și administrație de la o fabrică din Germania. Grupul spune că a luat această decizie pe fondul scăderii vânzărilor și din cauza lipsei de perspective a unei recuperări pe piața auto.
Miercuri, 22 Noiembrie 2017 | Economic

Amendați pentru cartel: cinci producători au fixat prețurile pentru componente auto pe care apoi le-au vândut către Toyota, Suzuki și Honda

Comisia Europeană a anunțat amenzi totale de 34 de milioane de euro pentru cinci producători de componente auto, respectiv Tokai Rika, Takata, Autoliv, Toyoda Gosei și Marutaka. Aceștia s-au înțeles să fixeze prețurile pentru centuri de siguranță, airbag-uri și volane pe care apoi le-au vândut către Toyota, Suzuki și Honda.
Miercuri, 31 August 2016 | Siguranta

Scandalul airbagurilor Takata putea fi evitat de acum 16 ani: au existat dovezi că japonezii riscă viața șoferilor, dar constructorii le-au ignorat

O serie de teste desfășurate la începutul anilor 2000 au arătat că airbagurile Takata sunt extrem de periculoase. Constructorii auto au ignorat însă avertismentele pentru că airbagurile Takata erau mai ieftine.
Joi, 05 Iulie 2012 | Siguranta

Autoliv a dezvoltat un sistem de verificare automată a alcoolemiei la volan

Autoliv, furnizor de echipamente de siguranţă în industria auto, a dezvoltat un sistem care măsoară automat concentraţia de alcool din aerul expirat de şofer când acesta se urcă la volan.
Joi, 03 Noiembrie 2011 | Industrie

Chinezii pregătesc atacul: Modelele Great Wall vor folosi sisteme Bosch şi Valeo

Chinezii de la Great Wall se pregătesc să ia cu asalt piaţa europeană şi americană. Ei au semnat contracte de colaborare cu furnizori de renume ca Bosch, Valeo sau BorgWagner.

Tag-uri similare

Bosch, Great Wall, Valeo, Autoliv, TRW, Mahle, Borg Wagner, Brose, Coda Holdings, Great Wall furnizori
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru