Avancronica F1 2020

Joi, 22 Octombrie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Portugaliei: Mercedes este favorită, dar Red Bull mizează pe îmbunatățirea monopostului

Mercedes este favorită la victorie în Marele Premiu al Portugaliei de pe circuitul de la Portimao, însă Red Bull ar putea înregistra progrese pe baza unui update introdus la etapa anterioară de la Nurburgring.
Joi, 10 Septembrie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Toscanei de la Mugello: Ferrari aniversează fără fast 1.000 de curse în Formula 1

Marele Premiu al Toscanei de pe circuitul de la Mugello găzduiește cursa cu numărul 1.000 pentru Ferrari în Formula 1, într-una dintre cele mai dificile perioade pentru Scuderia din ultimii ani.
Joi, 03 Septembrie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Italiei: interzicerea setărilor speciale pentru calificări oferă speranțe pentru Red Bull și Ferrari

Red Bull și Ferrari speră ca interzicerea setărilor speciale pentru calificări începând de la Marele Premiu al Italiei să le permită să se apropie de rivalii de la Mercedes pe grila de start în cursa de la Monza de la sfârșitul acestei săptămâni.
Joi, 13 August 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Spaniei: Verstappen încearcă să rămână în cursa pentru titlu cu o nouă victorie

Max Verstappen va încerca să obțină o nouă victorie în cursa de la Barcelona pentru a rămâne în apropierea lui Lewis Hamilton în clasamentul general. Mercedes este însă mare favorită la un nou succes.
Joi, 06 August 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: Mercedes, favorită din nou la Silverstone

Mercedes este favorită să câștige și a doua cursă de Formula 1 de la Silverstone, în care piloții vor fi mai precauți pentru a evita penele din finalul etapei de săptămâna trecută.
Joi, 30 Iulie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: Hamilton, favorit în fața lui Bottas să aducă o nouă victorie pentru Mercedes

Cursa de duminică de la Silverstone va aduce o nouă confruntare între Lewis Hamilton și Valtteri Bottas, în contextul în care Mercedes a dominat autoritar etapele din Marea Britanie în ultimii ani.
Joi, 16 Iulie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: momentul potrivit pentru o victorie Red Bull?

Red Bull speră să obțină victorie în Ungaria în detrimentul rivalilor de la Mercedes, care au de partea lor un palmares impresionant pe circuitul maghiar prin Lewis Hamilton.
Joi, 09 Iulie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Ferrari va introduce primele update-uri aerodinamice

Ferrari a decis să introducă îmbunătățiri aerodinamice pentru monopost în a doua cursă de Formula 1 din Austria, în timp ce Mercedes caută soluții pentru problemele de fiabilitate de la cutia de viteze.
Joi, 02 Iulie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Ferrari, singura echipă de top fără update-uri

Sezonul 2020 al Formulei 1 începe duminică în Austria cu numeroase reguli stricte. Cu excepția Scuderiei Ferrari, cele mai multe echipe pregătesc îmbunătățiri pentru monoposturi, iar Mercedes și Red Bull sunt principalele favorite la victorie.

Tag-uri similare

avancronica, avancronica f1, F1 2020, avancronica F1 2020, avancronica Austria
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru