Avancronica f1

Joi, 10 Septembrie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Toscanei de la Mugello: Ferrari aniversează fără fast 1.000 de curse în Formula 1

Marele Premiu al Toscanei de pe circuitul de la Mugello găzduiește cursa cu numărul 1.000 pentru Ferrari în Formula 1, într-una dintre cele mai dificile perioade pentru Scuderia din ultimii ani.
Joi, 03 Septembrie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Italiei: interzicerea setărilor speciale pentru calificări oferă speranțe pentru Red Bull și Ferrari

Red Bull și Ferrari speră ca interzicerea setărilor speciale pentru calificări începând de la Marele Premiu al Italiei să le permită să se apropie de rivalii de la Mercedes pe grila de start în cursa de la Monza de la sfârșitul acestei săptămâni.
Joi, 13 August 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Spaniei: Verstappen încearcă să rămână în cursa pentru titlu cu o nouă victorie

Max Verstappen va încerca să obțină o nouă victorie în cursa de la Barcelona pentru a rămâne în apropierea lui Lewis Hamilton în clasamentul general. Mercedes este însă mare favorită la un nou succes.
Joi, 06 August 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: Mercedes, favorită din nou la Silverstone

Mercedes este favorită să câștige și a doua cursă de Formula 1 de la Silverstone, în care piloții vor fi mai precauți pentru a evita penele din finalul etapei de săptămâna trecută.
Joi, 30 Iulie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Marii Britanii: Hamilton, favorit în fața lui Bottas să aducă o nouă victorie pentru Mercedes

Cursa de duminică de la Silverstone va aduce o nouă confruntare între Lewis Hamilton și Valtteri Bottas, în contextul în care Mercedes a dominat autoritar etapele din Marea Britanie în ultimii ani.
Joi, 16 Iulie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Ungariei: momentul potrivit pentru o victorie Red Bull?

Red Bull speră să obțină victorie în Ungaria în detrimentul rivalilor de la Mercedes, care au de partea lor un palmares impresionant pe circuitul maghiar prin Lewis Hamilton.
Joi, 09 Iulie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Ferrari va introduce primele update-uri aerodinamice

Ferrari a decis să introducă îmbunătățiri aerodinamice pentru monopost în a doua cursă de Formula 1 din Austria, în timp ce Mercedes caută soluții pentru problemele de fiabilitate de la cutia de viteze.
Joi, 02 Iulie 2020 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu al Austriei: Ferrari, singura echipă de top fără update-uri

Sezonul 2020 al Formulei 1 începe duminică în Austria cu numeroase reguli stricte. Cu excepția Scuderiei Ferrari, cele mai multe echipe pregătesc îmbunătățiri pentru monoposturi, iar Mercedes și Red Bull sunt principalele favorite la victorie.
Vineri, 27 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronică F1 2015: Cei trei debutanţi

Sezonul 2015 al Formulei 1 va alinia la start trei debutanţi: Max Verstappen şi Carlos Sainz Jr pentru Toro Rosso şi Felipe Nasr pentru Sauber.
Joi, 26 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronica F1 2015: Force India - necunoscuta de pe grila de start

Force India este echipa care a lansat cel mai târziu noul monopost, motiv pentru care potenţialul echipei este incert, mai ales că participă la numai trei zile de teste.
Marti, 24 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronică F1 2015: Mercedes - revanşa lui Rosberg

Mercedes este principala favorită la titlurile mondiale şi în sezonul 2015, iar principalul semn de întrebare este dacă Nico Rosberg va reuşi să-şi ia revanşa în faţa lui Lewis Hamilton.
Vineri, 20 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronică F1 2015: Red Bull Racing - în căutarea succesului de altădată

Red Bull Racing speră ca Renault să aducă îmbunătăţiri suficient de importante pentru motor care să-i permită să revină în lupta pentru titlurile mondiale chiar şi fără aportul lui Sebastian Vettel şi cu reducerea influenţei lui Adrian Newey.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 19 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronică F1 2015: Williams - stabilitatea care garantează progresul

Williams este una dintre puţinele echipe care mizează pe stabilitate în sezonul 2015, iar acest unic element i-ar putea asigura accesul în lupta pentru titlul mondial.
Marti, 17 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronică F1 2015: Ferrari - renaştere sub bagheta lui Vettel

Ferrari speră ca Sebastian Vettel să contribuie la revirimentul echipei după câteva sezoane modeste, concomitent cu o îmbunătăţire a aerodinamicii şi performanţelor motorului.
Luni, 16 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronică F1 2015: McLaren - o nouă eră alături de Alonso şi Honda

McLaren mizează pe refacerea parteneriatului cu constructorul japonez Honda şi revenirea lui Fernando Alonso pentru a reveni pe termen lung în lupta pentru titlurile mondiale.
Miercuri, 11 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronică F1 2015: Toro Rosso - atac la plutonul de mijloc

Toro Rosso vrea să ocupe locul cinci în clasamentul constructorilor în sezonul 2015, însă mizează în acest sens pe doi debutanţi care alcătuiesc cea mai tânără linie de piloţi.
Marti, 10 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronică F1 2015: Lotus - progres prin tehnologie Mercedes

Lotus speră să revină în lupta pentru puncte datorită trecerii la motoare Mercedes cu o linie identică de piloţi alcătuită din Romain Grosjean şi Pastor Maldonado.
Luni, 09 Februarie 2015 | Formula 1

Avancronică F1 2015: Sauber - mai rău nu se poate

Sauber mizează pe un motor Ferrari mai performant pentru a reuşi să câştige puncte într-un sezon 2015 al Formulei 1 pe care îl abordează cu doi piloţi puţin experimentaţi: Marcus Ericsson şi Felipe Nasr.
Joi, 13 Martie 2014 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu de Formula 1 al Australiei - start într-o nouă eră

Marele Premiu al Australiei marchează debutul unei noi ere în Formula 1 prin introducerea celor mai mari schimbări în regulamentul tehnic din ultimii ani, care au potenţialul de a modifica raportul de forţe şi de a creşte nivelul spectacolului.
Miercuri, 12 Martie 2014 | F1 TOP

Avancronică F1 2014: ghidul schimbărilor de regulament pentru noul sezon

Noile motoare turbo V6 de 1.6 litri, dublarea numărului de puncte acordate pentru ultima cursă şi suspendarea din curse prin puncte de penalizare sunt doar câteva dintre numeroasele schimbări de regulament pentru sezonul 2014 al Formulei 1.

Tag-uri similare

Ferrari, Red Bull, Vettel, Alonso, Singapore, Canada, preview, avancronica f1, Montreal, preview f1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru