BMW diesel

Joi, 27 Iunie 2019 | Industrie

Estimările BMW pentru motoarele cu combustie internă din ofertă: unitățile diesel rămân în gamă încă 20 de ani, cele pe benzină vor rezista până în 2050

Deși constructorii auto își direcționează mare parte din investiții către dezvoltarea modelelor electrice, versiunile cu motoare cu combustie internă mai au un cuvânt de spus. Conform oficialilor BMW, unitățile diesel din oferta nemților vor rămâne în gamă pentru încă 20 de ani, în timp ce motoarele pe benzină nu vor dispărea în următorii 30 de ani.
Joi, 03 August 2017 | Industrie

BMW lansează un "program Rabla" propriu la nivel european: până la 2000 de euro bonus la achiziția unei mașini noi cu emisii reduse

Dacă ai o mașină care se ridică la standardele de emisii Euro 4 sau mai puțin, BMW îți oferă până la 2000 de euro reducere pentru achiziția unora dintre modelele gamei sale.
Marti, 03 Mai 2016 | Tehnologie

După primul diesel tri-turbo din lume, BMW rupe iar barierele tehnologice: lansează un diesel cvadri-turbo de 400 de cai

BMW se pregătește să revoluționeze din nou segmentul motoarelor diesel de mare putere. Germanii tocmai au dezvăluit un diesel cvadri-turbo, așteptat să debuteze pe Seria 7.
Marti, 29 Septembrie 2015 | Industrie

BMW: "Reducerea emisiilor de CO2 la normele solicitate în Europa nu este fezabilă fără diesel-uri"

Reprezentanții BMW au venit în apărarea motorizărilor diesel, care sunt puse momentan sub semnul întrebării în urma scandalului Dieselgate. Producătorul din Munchen afirmă că țintele de CO2 ale UE nu vor putea fi atinse fără diesel-uri.
Joi, 30 Iulie 2015 | Autoipoteze

BMW ar putea lansa o motorizare cu patru turbine

BMW ar putea lansa primul motor diesel din lume echipat din fabrică cu patru turbine, anunță nemții de la Bimmer Today. Propulsorul ar putea dezvolta peste 400 CP și va avea șase cilindri în linie.
Luni, 22 Iulie 2013 | General

BMW sărbătoreşte 30 de ani de motoare diesel

Anul 2013 marchează 30 de ani de la debutul primului propulsor diesel în gama BMW. Se întâmpla în 1983, atunci când bavarezii lansau o unitate de 2.4 litri turbo-diesel pe modelul Seria 5.
Joi, 26 Ianuarie 2012 | Modele noi

Faceţi cunoştinţă cu noua gamă BMW M Performance: M550d, X5 şi X6 M50d

BMW a publicat astăzi primele imagini şi informaţii ale noii game M Performance Automobiles, echipată cu cel mai puternic diesel din istoria BMW: 381 de cai şi 740 de Nm.
Vineri, 26 Martie 2010 | Modele noi

BMW pregateste un Seria 5 diesel de performanta: M 50d

O serie de abrevieri inregistrate recent de BMW tradeaza intentiile constructorului din Munchen. Bavarezii lucreaza la un diesel tri-turbo de performanta, o gama electrica si una de modele cu tractiune fata.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru