BMW tractiune fata

Vineri, 07 Noiembrie 2014 | Modele noi

Viitorul BMW Seria 1 Sedan va avea tracțiune față

BMW Seria 1 Sedan va fi arma cu care bavarezii vor încerca să le răspundă rivalilor de la Audi și Mercedes, care deja se bucură de succes cu A3 Sedan și CLA.
Marti, 02 Septembrie 2014 | Modele noi

BMW se lasă inspirat de succesul Mercedes: va lansa şapte modele cu tracţiune faţă în următorii ani

BMW plănuieşte o puternică ofensivă de modele cu tracţiune faţă. Pe listă sunt viitoarele generaţii BMW X1 şi Seria 1, dar şi noutăţi ca roadsterul de mici dimensiuni BMW Z2.
Joi, 20 Martie 2014 | Autoipoteze

BMW X2, un frate mai mic pentru X6 şi X4, este aşteptat în 2017

BMW intenţionează să îşi extindă gama de SUV-uri coupe cu un model mai mic decât noul X4. Acesta ar urma să se numească X2 şi să fie dezvoltat pe noua platformă cu tracţiune faţă.
Marti, 04 Februarie 2014 | Modele noi

Şeful departamentului de dezvoltare BMW: "Active Tourer ar putea fi singurul nostru model cu tracţiune faţă"

Viitorul BMW Active Tourer, programat pentru lansare în 2014, va fi primul model cu tracţiune faţă al mărcii bavareze. Potrivit declaraţiilor şefului departamentului de dezvoltare, Active Tourer ar putea rămâne singurul BMW cu această configuraţie pentru multă vreme.
Joi, 22 Noiembrie 2012 | Modele noi

BMW va construi până la 12 modele în baza platformei cu tracţiune faţă

Reprezentanţii BMW mizează pe noua lor platformă cu tracţiune faţă pentru a-şi păstra poziţia de lider de vânzări în segmentul premium în următorii ani.
Vineri, 05 Octombrie 2012 | Feature

TOP 10: Tabuuri încălcate de constructorii auto

Industria auto a fost mereu guvernată de un set de principii şi reguli nescrise. Dar constructorii au început să le încalce în goana după o cifră de vânzări mai mare. Iată zece dintre ele.
Miercuri, 03 Octombrie 2012 | Industrie

BMW plănuieşte 12 modele cu tracţiune faţă pe noua platformă UKL

Fanii BMW care nu îşi imaginau viaţa fără propulsie spate vor fi nevoiţi să se obişnuiască cu trendurile deceniului: BMW va lansa în următorii ani 12 modele cu tracţiune faţă.
Joi, 02 August 2012 | Modele noi

BMW Seria 1 GT - posibil debut la Salonul Auto de la Paris

BMW ar putea aduce la Salonul Auto de la Paris din această toamnă un model nou derivat din actuala Serie 1. Acesta se va numi Seria 1 GT şi ar fi primul model BMW cu tracţiune faţă.
Vineri, 15 Aprilie 2011 | Modele noi

Saab vrea noua platformă Mini-BMW pentru lansarea lui 9-1

Saab caută să achiziţioneze drepturile de folosire ale viitoarei platforme R-56, dezvoltată de Mini şi BMW. Suedezii vor putea lansa astfel viitorul 9-1, un rival pentru Audi A1.
Vineri, 04 Februarie 2011 | Modele noi

BMW şi Mini promit 13 modele cu tracţiune faţă până în 2016

Grupul BMW va miza în următorii ani pe avantajele tracţiunii faţă în segmentele mici. Bavarezii şi subsidiarul lor britanic vor aduce pe piaţă 13 modele cu tracţiune faţă, pâmă în 2016.
Marti, 11 Ianuarie 2011 | Autoipoteze

BMW ar putea dezvolta trei modele cu tracţiune faţă

BMW încearcă să exploateze la maxim viitoarea platformă Mini, drept pentru care intenţionează să lanseze trei modele cu tracţiune faţă, bazate pe aceasta: un sedan, un monovolum şi un coupe sportiv.
Vineri, 26 Martie 2010 | Modele noi

BMW pregateste un Seria 5 diesel de performanta: M 50d

O serie de abrevieri inregistrate recent de BMW tradeaza intentiile constructorului din Munchen. Bavarezii lucreaza la un diesel tri-turbo de performanta, o gama electrica si una de modele cu tractiune fata.

Tag-uri similare

BMW i3, BMW i8, BMW i4, BMW i5, BMW Gran Coupe, BMW tractiune fata, BMW diesel, BMW i7, BMW i9, BMW diesel tri-turbo
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru