BMW Seria 2 Gran Tourer

Joi, 09 August 2018 | Intern

BMW Seria 2 Active Tourer și Seria 2 Gran Tourer facelift sunt disponibile și în România: start de la 26.500 de euro

BMW a publicat lista de prețuri pentru Seria 2 Active Tourer și Seria 2 Gran Tourer facelift. Modelele sunt disponibile cu motorizări diesel și benzină, cu transmisii manuale sau automate și cu sistem de tracțiune integrală. Seria 2 Active Tourer facelift poate fi comandat și într-o versiune plug-in hybrid.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Modele noi

Facelift pentru BMW Seria 2 Active Tourer și Seria 2 Gran Tourer: mici îmbunătățiri exterioare și introducerea transmisiei cu șapte trepte și dublu ambreiaj

BMW Seria 2 Active Tourer și Seria 2 Gran Tourer au primit o serie de modificări exterioare și câteva îmbunătățiri la nivelul habitaclului. Versiunile cu facelift vor fi disponibile începând cu luna martie.
Marti, 21 Aprilie 2015 | Intern

Preţuri BMW Seria 2 Gran Tourer în România: monovolumul cu şapte locuri porneşte de la 29.600 de euro

Importatorul BMW în România a anunţat preţurile noului Seria 2 Gran Tourer pentru piaţa internă. Cea mai ieftină variantă costă 29.570 de euro.
Vineri, 13 Februarie 2015 | Modele noi

BMW Seria 2 Gran Tourer primeşte pachetul de accesorii M-Sport

Noul BMW Seria 2 Gran Tourer, primul monovolum cu şapte locuri din istoria constructorului german, are parte şi de un pachet de accesorii M Sport, pregătite de divizia de performanţă.
Miercuri, 11 Februarie 2015 | GENEVA 2015

BMW Seria 2 Gran Tourer: primul monovolum cu şapte locuri din istoria mărcii

BMW a prezentat astăzi primul monovolum compact cu şapte locuri oferit vreodată în segmentul premium. Se numeşte Seria 2 Gran Tourer şi este şi primul monovolum cu şapte locuri din istoria BMW.
Marti, 02 Septembrie 2014 | Modele noi

BMW se lasă inspirat de succesul Mercedes: va lansa şapte modele cu tracţiune faţă în următorii ani

BMW plănuieşte o puternică ofensivă de modele cu tracţiune faţă. Pe listă sunt viitoarele generaţii BMW X1 şi Seria 1, dar şi noutăţi ca roadsterul de mici dimensiuni BMW Z2.

Tag-uri similare

BMW, BMW Seria 1, BMW X1, BMW X2, BMW Seria 2 Active Tourer, BMW tractiune fata, platforma BMW, BMW Seria 1 sedan, BMW Seria 2 Gran Tourer, BMW Z2
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru