BMW Seria

Miercuri, 21 Martie 2018 | Economic

Producția versiunilor cu motoare pe benzină ale lui BMW Seria 7 va fi întreruptă un an: modelul nu respectă noul standard de poluare

BMW va întrerupe timp de un an producția europeană a versinilor cu motoare pe benzină ale lui Seria 7, întrucât germanii trebuie să instaleze un filtru de particule pentru a trece noile teste de poluare WLTP.
Marti, 26 Septembrie 2017 | Tehnologie

BMW va introduce încărcarea wireless pentru modele plug-in hybrid: 530e iPerformance va fi primul pe listă în 2018

BMW 530e iPerformance va fi primul model al constructorului care va beneficia de încărcare wireless. Germanii explică în detaliu cum va funcționa tehnologia care va permite încărcarea bateriei în 3 ore și jumătate.
Miercuri, 12 Aprilie 2017 | Siguranta

Noua generație BMW Seria 5 își respectă blazonul: 5 stele în testele de siguranță EuroNCAP

BMW Seria 5 a primit 5 stele în testele de siguranță EuroNCAP, una dintre puținele probleme fiind semnalate la activarea airbag-ului pentru genunchi de pe scaunul șoferului.
Luni, 10 Aprilie 2017 | Modele noi

Schimbări majore pentru BMW Seria 1: noua generație va renunța la tracțiunea spate și la motorul cu 6 cilindri

Cea de-a treia generație a lui BMW Seria 1 va fi dezvoltată pe noua platformă UKL, care va impune renunțarea la tracțiunea spate și la motorul pe benzină cu 6 cilindri.
Marti, 17 Ianuarie 2017 | Modele noi

BMW Seria 4 facelift: mici schimbări de design la exterior și interior pentru toată gama de versiuni a modelului de clasă medie

BMW Seria 4 a primit un facelift cu îmbunătățiri de design pentru toate versiunile sale, Coupe, Cabrio și Grand Coupe, dar și pentru versiunea de performanță M4.
Marti, 23 Februarie 2016 | Modele noi

Adevăratul rival pentru Mercedes Clasa S coupe: BMW Seria 8 se va relansa în 2020

BMW pregăteşte relansarea modelului Seria 8 cu scopul de a avea în gamă un rival pe măsură pentru Mercedes Clasa S coupe. Noul model va împrumuta numeroase tehnologii de pe Seria 7, dar va fi mai luxos.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Mercedes Clasa S, BMW Seria, 8
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru