Champions league

Marti, 12 August 2014 | Industrie

Andres Iniesta şi Thiago Silva vor fi imaginea Nissan în Champions League

Nissan preia de la Ford poziţia de partener oficial UEFA Champions League începând cu acest sezon. Cu această ocazie, doi dintre cei mai cunoscuţi fotbalişti care activează în Europa vor promova imaginea mărcii.
Joi, 17 Iulie 2014 | General

Nissan îşi extinde prezenţa în lumea fotbalului: japonezii vor sponsoriza echipa Manchester City

Nissan a anunţat astăzi un nou parteneriat, de data aceasta cu City Football Group, compania care deţine clubul Manchester City.
Luni, 07 Aprilie 2014 | Industrie

Nissan va sponsoriza Liga Campionilor în locul lui Ford

Nissan va fi noul sponsor al Ligii Campionilor după retragerea Ford, informează cei de la Automotive News. Constructorul nipon a semnat un angajament pe patru ani cu UEFA.
Marti, 11 Martie 2014 | General

Ford va încheia sponsorizarea UEFA Champions League

Cea mai importantă competiţie inter-cluburi din lume va pierde sponsorul său numărul unu din ultimii 21 de ani, Ford. Compania americană a decis să-şi reorienteze fondurile în alte direcţii.
Luni, 19 Martie 2012 | Feature

FEATURE: Mărcile auto şi implicarea lor în fotbalul european

Fotbalul este un sport vizibil și foarte popular. Asta îl face un instrument excelent de marketing. Iar companiile auto nu au cum să rateze ocazia de a se promova în faţa a sute de milioane de fani.
Joi, 19 Noiembrie 2009 | General

Copilul tau poate flutura steagul UEFA in Champions League!

Cunosti un copil care are intre 14 si 16 ani? Ford ii ofera acestuia sansa de a face parte din echipa care flutura steagul UEFA la centrul terenului inaintea meciului Unirea Urziceni-FC Sevilla!

Tag-uri similare

Ford, Champions league
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru