Copilul tau poate flutura steagul UEFA in Champions League!

De Mircea Meșter
Publicat Joi, 19.11.2009
Cunosti un copil care are intre 14 si 16 ani? Ford ii ofera acestuia sansa de a face parte din echipa care flutura steagul UEFA la centrul terenului inaintea meciului Unirea Urziceni-FC Sevilla!

Ford le ofera copiilor fanilor fotbalului din intreaga tara posibilitatea de a face parte din echipa care va flutura steagul UEFA la centrul terenului inaintea meciului Unirea Urziceni-FC Sevilla, care va avea loc in cadrul Grupei G din UEFA Champions League in 24 noiembrie. Dupa finalul ceremoniei de start a meciului, copiii desemnati sa faca parte din echipa vor putea sa urmareasca meciul din tribuna, alaturi de un insotitor. Ambii vor avea acces gratuit in incinta stadionului.

Pentru a-i oferi unui copil sansa de a participa la tragerea la sorti care va desemna echipa de copii, puteti sa il inscrieti la adresa de e-mail feelfootball@ford.ro. Mailul trebuie sa contina varsta copilului (neaparat intre 14 si 16 ani), numele si prenumele fetei/baiatului, data nasterii, adresa completa, numarul de telefon, numele si prenumele persoanei insotitoare si relatia acesteia din urma cu respectivul copil. Inscrierile au loc pana duminica, 22 noiembrie, la ora 23:59.

Copiii care vor face parte din echipa care va flutura steagul UEFA vor fi alesi prin tragere la sorti si vor primi cate un costum Ford Feel the Difference, o sapca Champions League si doua bilete la meci (pentru copil si insotitorul adult).

Copiii castigatori vor fi nevoiti sa participe la o repetitie generala in dupa-amiaza zilei de luni, 23 noiembrie 2009.

Mai multe detalii pe site-ul oficial Ford.

Comentarii (0)

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru