Charles Pic

Sambata, 11 Mai 2013 | Formula 1

Spania, antrenamente 3: Massa, cel mai rapid

Felipe Massa a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere de la Barcelona şi l-a devansat pe Kimi Raikkonen cu numai 0.006 secunde.
Vineri, 10 Mai 2013 | Formula 1

Spania, antrenamente 2: Vettel îl învinge pe Alonso

Sebastian Vettel l-a devansat cu numai 0.017 secunde pe Fernando Alonso în a doua sesiune de antrenamente de la Barcelona.
Vineri, 10 Mai 2013 | Formula 1

Spania, antrenamente 1: Alonso, cel mai bun timp

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente din Spania şi a fost urmat de coechipierul său de la Ferrari, Felipe Massa.
Joi, 09 Mai 2013 | F1 TOP

Avancronică Spania - Start în sezonul european al Formulei 1

Cursa de la Barcelona marchează debutul sezonului european al Formulei 1 şi introducerea primelor update-uri majore pe monoposturi.
Duminica, 21 Aprilie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat Marele Premiu al statului Bahrain!

Sebastian Vettel a câştigat cursa din Bahrain în faţa lui Kimi Raikkonen şi Romain Grosjean după ce Fernando Alonso a avut probleme cu sistemul DRS, iar Nico Rosberg a avut un ritm modest.
Sambata, 20 Aprilie 2013 | F1 TOP

Rosberg va pleca din pole position în cursa din Bahrain!

Nico Rosberg a obţinut în Bahrain al doilea pole position din carieră şi va fi urmat pe grila de start de Sebastian Vettel şi Fernando Alonso.
Sambata, 20 Aprilie 2013 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 3: Alonso, cel mai bun timp

Fernando Alonso a fost cel mai rapid în ultima sesiune de antrenamente libere din Bahrain şi i-a devansat pe cei doi piloţi Red Bull, Sebastian Vettel şi Mark Webber.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 2: Raikkonen, cel mai rapid

Kimi Raikkonen a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din Bahrain şi i-a devansat pe cei doi piloţi ai echipei Red Bull, Mark Webber şi Sebastian Vettel.
Vineri, 19 Aprilie 2013 | Formula 1

Bahrain, antrenamente 1: Massa, cel mai bun timp

Ferrari a ocupat primele două poziţii în prima sesiune de antrenamente din Bahrain prin Felipe Massa şi Fernando Alonso.
Joi, 18 Aprilie 2013 | F1 TOP

Avancronică Bahrain - A patra echipă câştigătoare?

Lotus, Red Bull şi Ferrari au câştigat câte o cursă în debutul sezonului 2013. A venit timpul celor de la Mercedes să triumfe în Bahrain?
Duminica, 14 Aprilie 2013 | F1 TOP

Alonso a câştigat Marele Premiu al Chinei

Fernando Alonso a câştigat la Shanghai după ce l-a depăşit pe Lewis Hamilton în turul cinci, iar podiumul a fost completat de Kimi Raikkonen şi pilotul Mercedes, care a rezistat atacului furibund al lui Sebastian Vettel din ultimele tururi.
Sambata, 13 Aprilie 2013 | F1 TOP

Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Chinei

Lewis Hamilton a obţinut primul pole position pentru Mercedes în acest sezon şi va fi acompaniat pe prima linie a grilei de start de Kimi Raikkonen.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 13 Aprilie 2013 | Formula 1

China, antrenamente 3: Sub dominaţia lui Alonso

Fernando Alonso a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente libere din China şi a fost mai rapid cu peste şase zecimi de secundă decât coechipierul său Felipe Massa.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Formula 1

China, antrenamente 2: Massa, cel mai rapid

Felipe Massa a stabilit cel mai bun timp în a doua sesiune de antrenamente din China şi i-a devansat pe Kimi Raikkonen şi Fernando Alonso.
Vineri, 12 Aprilie 2013 | Formula 1

China, antrenamente 1: Mercedes a dominat sesiunea

Nico Rosberg şi Lewis Hamilton au dominat prima sesiune de antrenamente libere de la Shanghai în faţa rivalilor de la Red Bull Racing.
Duminica, 24 Martie 2013 | F1 TOP

Vettel a câştigat dramatic cursa de la Sepang, Alonso a abandonat!

Sebastian Vettel a câştigat la Sepang după un duel memorabil cu coechipierul Mark Webber, în timp ce Lewis Hamilton a completat podiumul, iar Fernando Alonso a abandonat.
Sambata, 23 Martie 2013 | F1 TOP

Vettel a obţinut pe ploaie pole position-ul la Sepang!

Sebastian Vettel va pleca din pole position în cursa din Malaysia după ce a fost cel mai rapid în calificările desfăşurate parţial pe ploaie şi va fi acompaniat în prima linie de Felipe Massa.
Sambata, 23 Martie 2013 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 3: Vettel, cel mai bun timp

Sebastian Vettel a fost cel mai rapid în ultima sesiune de antrenamente de la Sepang şi a fost urmat de Lewis Hamilton şi Adrian Sutil.
Vineri, 22 Martie 2013 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 2: Raikkonen învinge picăturile de ploaie

Kimi Raikkonen a fost cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente de la Sepang, care a fost afectată de ploaie la jumătatea intervalului.
Vineri, 22 Martie 2013 | Formula 1

Malaysia, antrenamente 1: Webber, cel mai bun timp

Mark Webber a stabilit cel mai bun timp în prima sesiune de antrenamente libere de la Sepang şi i-a devansat pe Kimi Raikkonen şi Sebastian Vettel.

Tag-uri similare

Marussia, Charles Pic, Virgin, D'Ambrosio
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru