Charles Pic

Joi, 21 Martie 2013 | F1 TOP

Avancronică Malaysia - Regele furtunii

Marele Premiu al Malaysiei ar putea evidenţia o altă ordine pe grila de start decât în Australia, însă furtunile prognozate pentru fiecare zi de vineri până duminică au potenţialul de a produce surprize.
Duminica, 17 Martie 2013 | F1 TOP

Raikkonen a câştigat Marele Premiu al Australiei

Kimi Raikkonen a câştigat prima cursă a sezonului de la Melbourne după ce a câştigat trei poziţii la start şi a efectuat doar două opriri la boxe. Pe podium au mai urcat Fernando Alonso şi Sebastian Vettel.
Duminica, 17 Martie 2013 | F1 TOP

Vettel va pleca din pole position în cursa de la Melbourne

Sebastian Vettel a obţinut pole position-ul pentru cursa din Australia în faţa coechipierului său de la Red Bull, Mark Webber, şi a lui Lewis Hamilton de la Mercedes.
Sambata, 16 Martie 2013 | Formula 1

Australia, antrenamente 3: Grosjean, cel mai rapid. Ploaie şi probleme pentru Vettel

Romain Grosjean a stabilit cel mai bun timp în ultima sesiune de antrenamente de la Melbourne înainte de apariţia ploii. Sebastian Vettel a avut o defecţiune hidraulică la monopostul Red Bull.
Vineri, 15 Martie 2013 | Formula 1

Australia, antrenamente 2: Dominaţia lui Vettel continuă

Sebastian Vettel a stabilit cel mai bun timp şi în a doua sesiune de antrenamente de la Melbourne, iar de data această diferenţa faţă de rivali a crescut semnificativ.
Vineri, 15 Martie 2013 | Formula 1

Australia, antrenamente 1 - Vettel începe anul în forţă

Sebastian Vettel l-a învins cu mai puţin de o zecime de secundă pe Felipe Massa pentru a-şi adjudeca prima poziţie în prima sesiune de antrenamente a sezonului de la Melbourne.
Luni, 28 Noiembrie 2011 | Formula 1

OFICIAL: Charles Pic va concura pentru Marussia în 2012!

Virgin Racing, echipa care va fi redenumită în Marussia începând de anul viitor, a anunţat oficial că francezul Charles Pic îl va înlocui pe Jerome D'Ambrosio în 2012.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | Formula 1

Presă: Charles Pic a semnat cu Virgin pentru 2012!

Francezul Charles Pic a semnat un contract cu Virgin Racing pentru sezonul 2012 şi îl va înlocui pe belgianul Jerome D'Ambrosio, potrivit publicaţiei L'Equipe.

Tag-uri similare

Marussia, Charles Pic, Virgin, D'Ambrosio
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru