Clasa A Sedan

Vineri, 18 Februarie 2022 | Industrie

OFICIAL: Mercedes-Benz renunță definitiv la Clasa A Sedan, Clasa B și CLA Shooting Brake

Constructorul german a anunțat că va renunța la mai multe modele accesibile din gama sa pentru a face loc unor modele noi, complet electrice. .
Luni, 27 Mai 2019 | Industrie

O nouă bornă atinsă de uzina Mercedes-Benz din Rastatt: 5 milioane de vehicule din clasa compactă produse în 22 de ani

Din 1997 și până astăzi, uzina Mercedes-Benz din Rastatt a produs 5 milioane de vehicule din gama compactă. De asemenea, oficialii companiei au anunțat și startul producției lui Clasa A Sedan în cadrul uzinei din Germania.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz Clasa A Sedan în România: start de la 30.300 de euro

Mercedes-Benz Clasa A Sedan costă aproape 30.300 de euro în versiunea cu motor pe benzină de 1.3 litri și 163 de cai putere, în timp ce versiunea de top ajunge la aproape 40.000 de euro.
Joi, 26 Iulie 2018 | PARIS 2018

Mercedes Clasa A Sedan: rivalul lui Audi A3 Sedan are un motor pe benzină de 163 CP și un diesel de 116 CP

Mercedes Clasa A Sedan este cu 130 mm mai lung decât versiunea hatchback și va fi disponibil la sfârșitul acestui an cu două motorizări: o unitate pe benzină de 163 CP și un diesel de 116 CP.
Luni, 23 Iulie 2018 | Modele noi

Primele imagini cu viitorul Mercedes-Benz Clasa A Sedan: noul model debutează până la finalul anului și va avea cel mai bun coeficient aerodinamic din segment

Mercedes-Benz a publicat primele fotografii cu viitorul Clasa A Sedan. Modelul constructorului german are un coeficient aerodinamic de 0.22 și un interior preluat de pe versiunea hatchback. Lansarea noului Clasa A Sedan va avea loc până la finalul anului.
Duminica, 24 Decembrie 2017 | Modele noi

Mercedes Clasa A Sedan, surprins în teste pe drumuri publice: germanii pregătesc lansarea la începutul lui 2018

Mercedes Clasa A Sedan a fost surprins pe drumurile publice în cadrul unor teste sub camuflaj, ca parte a ultimelor pregătiri pentru lansarea programată în prima parte a anului viitor.
Luni, 11 Aprilie 2016 | Modele noi

Publicul cere, Mercedes oferă: viitoarea generație Clasa A va avea și o versiune Sedan

Succesul celei mai recente generații a lui Mercedes-Benz Clasa A îi face pe oficialii mărcii germane să se gândească la noi zone pe care pot să le cucerească. Marele plan: un Clasa A Sedan care va "trăi" în gamă alături de coupe-ul cu patru uși CLA.

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, Mercedes Clasa A, Clasa A Sedan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru