CNR 2015

Sambata, 07 Noiembrie 2015 | Motorsport

ATA Racing Show 2015, cursa de final de an a motorsportului românesc, s-a încheiat. Iată lista câștigătorilor

Cursa de final de sezon 2015 a motorsportului românesc s-a derulat la Academia Titi Aur. Evenimentul a adus aproape 50 de piloți români în fața unui circuit fabulos, unde s-au duelat în mai multe runde pentru o poziție cât mai bună.
Marti, 13 Octombrie 2015 | WRC

Simone Tempestini face un pas important spre grupa mare din WRC: va concura cu un Ford Fiesta WRC

Campionul Național de Raliu al sezonului 2015, Simone Tempestini, se apropie de o potențială participare în clasa regină a Campionatului Mondial de Raliuri. Tânărul pilot a fost invitat să concureze la o etapă din Cehia cu un Ford Fiesta WRC.
Miercuri, 23 Septembrie 2015 | Motorsport

VIDEO: Transfăgărășanul văzut din mașina lui Simone Tempestini, Campionul Național de Raliuri

Simone Tempestini, cel mai tânăr campion național de raliuri al României, a stabilit timpul de referință pe proba Transfăgărășan din Raliul Sibiului. Iată cum s-a văzut totul din mașina lui de competiție, un Ford Fiesta R5.
Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Motorsport

Calendarul CNR pentru sezonul 2015 include nouă etape. Noutăţile sunt Raliul Sibiului şi Raliul Craiovei

Campionatul Naţional de Raliuri va avea nouă etape în sezonul 2015. Noutăţile comparativ cu acest an sunt revenirea Raliului Sibiului şi includerea Raliul Craiovei.

Tag-uri similare

calendar, Raliul Sibiului, CNR, Campionatul National de Raliuri, Raliul Brasovului, Raliul Iaşului, Raliul Deltei, Raliul Aradului, Raliul Bacaului, Raliul Clujului
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru