Raliul Deltei

Vineri, 14 Noiembrie 2014 | Motorsport

Calendarul CNR pentru sezonul 2015 include nouă etape. Noutăţile sunt Raliul Sibiului şi Raliul Craiovei

Campionatul Naţional de Raliuri va avea nouă etape în sezonul 2015. Noutăţile comparativ cu acest an sunt revenirea Raliului Sibiului şi includerea Raliul Craiovei.
Marti, 01 Aprilie 2014 | Motorsport

Raliul Deltei va avea două probe noi şi vrea să debuteze în competiţia European Rally Trophy în 2015

Organizatorii Raliului Deltei au anunţat două noi probe pentru ediţia din luna mai a acestui an şi speră ca etapa să fie inclusă în calendarul competiţiei European Rally Trophy în 2015.
Luni, 27 Ianuarie 2014 | Motorsport

Adrenalina eolienelor

Automarket a asistat la sesiunea de teste efectuată de Napoca Rally Academy printre eolienele din Tulcea şi a trăit experienţa de a fi copilot alături de doi reprezentanţi ai României în Campionatul Mondial de Raliuri şi Campionatul European de Raliuri.
Joi, 19 Decembrie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului riscă să nu puncteze în CNR în sezonul 2014

Raliul Sibiului nu va conta în clasamentele generale din Campionatul Naţional de Raliuri dacă organizatorii nu anunţă traseul competiţiei până în 29 decembrie.
Joi, 28 Noiembrie 2013 | Motorsport

Sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri va începe cu Raliul Sibiului

Raliul Sibiului va fi prima etapă a sezonului 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri, care se va încheia în septembrie cu Raliul Harghitei, potrivit calendarului provizoriu publicat de FRAS.
Joi, 14 Noiembrie 2013 | Motorsport

Sezonul 2014 al Campionatului Naţional de Raliuri va avea opt etape

Raliul Timişoarei a fost eliminat din calendarul Campionatului Naţional de Raliuri, astfel că sezonul 2014 va avea doar opt etape. Datele raliurilor vor fi stabilite ulterior.
Marti, 11 Iunie 2013 | Motorsport

REPORTAJ: Raliul Deltei 2013 şi Cupa Dacia Klar

Raliul Deltei a revenit în calendarul competiţional intern după o pauză de 20 de ani. Am avut ocazia să fim martorii acestei reveniri prin prisma unui eveniment de presă interesant.
Miercuri, 29 Mai 2013 | Motorsport

Salvatore Arcarese, singurul reprezentant al României în Clio Cup, a testat un Clio RS la Ciolpani

Salvatore Arcarese, pilotul de 19 ani care reprezintă ţara noastră în Cupa Clio, a testat un Clio RS pregătit de CNR pe macadam, marcând prima sa experienţă pe această suprafaţă. Automarket a urmărit testele şi revine cu primele impresii.
Luni, 03 Decembrie 2012 | Motorsport

Raliul Deltei revine în Campionatul Naţional de Raliuri Dunlop

Începând cu sezonul 2013, Campionatul Naţional de Raliuri se va întoarce în Dobrogea, o zonă care a lipsit timp de 20 de ani din peisajul sporturilor cu motor autohtone.

Tag-uri similare

Raliul Sibiului, CNR, Raliul Brasovului, Raliul Iaşului, Raliul Deltei, Raliul Aradului, Raliul Bacaului, Raliul Clujului, Raliul Harghitei, calendar 2013
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru