Concepte Suzuki

Marti, 03 Martie 2015 | GENEVA 2015

Suzuki iK-2 Concept prefigurează o maşină de clasă mică programată pentru lansare în 2016

Suzuki a adus un concept numit iK-2 la Salonul Auto de la Geneva. Acesta prezintă noul limbaj de design al mărcii, Liquid Flow, şi prefigurează un model de clasă mică programat pentru lansare în 2016.
Luni, 01 Octombrie 2012 | Modele noi

Suzuki doreşte un partener pentru dezvoltarea versiunii de serie a lui S-Cross

Japonezii de la Suzuki au anunţat că doresc să construiască o versiune de serie a lui S-Cross şi că sunt deschişi la un parteneriat cu un alt producător.
Miercuri, 26 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Suzuki S-Cross Concept, primele imagini oficiale

Suzuki a prezentat primele imagini oficiale ale conceptului S-Cross, un crossover compact care prezintă un nou limbaj de design pentru marca japoneză.
Miercuri, 01 Februarie 2012 | GENEVA 2012

Suzuki G70 vine şi la Salonul Auto de la Geneva

Suzuki vine la Geneva cu două concepte, ambele prezentate anterior la Salonul Auto de la Tokyo, dar cu denumiri diferite. Caracteristicile celor două modele au rămas neschimbate.
Miercuri, 09 Noiembrie 2011 | Concepte

Suzuki aduce trei concepte ecologice la Salonul Auto de la Tokyo

Suzuki Swift primeşte o versiune hibridă în serie la Salonul Auto de la Tokyo, alături de doi fraţi mai mici, dar la fel de ecologici: Q-Concept şi Regina. Din păcate, toate trei sunt doar concepte.
Vineri, 15 Iulie 2011 | Modele noi

Suzuki Swift Sport ar putea debuta în 2012

Divizia Suzuki din Rusia a confirmat faptul că viitorul Swift Sport va fi bazat pe conceptul Swift-S prezentat anul acesta la Geneva. Modelul va dezvolta 136 CP şi va avea o transmisie manuală cu şase trepte.

Tag-uri similare

Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, Suzuki, Geneva 2011, modele noi Suzuki, Swift, Tokyo 2011, concepte Suzuki, Swift concept
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru