Feedback

Convertible

Joi, 25 Iunie | Siguranta

Fără motive de îngrijorare: modelele decapotabile sunt la fel de sigure ca versiunile cu plafon convențional

Un studiu realziat de americanii din cadrul IIHS relevă faptul că mașinile cu plafon retractabil sunt la fel de sigure ca versiunile cu plafon fix. Mai mult decât atât, numărul deceselor și numărul accidentelor în care au fost implicate modele cabrio sunt mai mici.
Duminica, 13 Octombrie 2013 | Modele noi

BMW Seria 4 Convertible - imagini și informații oficiale

BMW a dezvăluit oficial versiunea decapotabilă a noului model Seria 4. Acest model înlocuiește oficial Seria 3 Convertible, dar păstrează hardtop-ul pliabil ca sistem de decapotare.
Duminica, 07 Aprilie 2013 | General

Primul Corvette Stingray Convertible a fost vândut pentru un milion de dolari

Primul exemplar Corvette Stingray decapotabil a fost vândut la licitație în scop caritabil pentru suma de un milion de dolari.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

GENEVA 2013 LIVE: Standul Chevrolet are noul Corvette Stingray Convertible drept piesă de rezistență

Chevrolet are un stand mare la această ediție a Salonului Auto de a Geneva, iar jumătate din el este dedicat vedetei Corvette Stingray Convertible.
Duminica, 03 Martie 2013 | GENEVA 2013

Chevrolet Corvette Stingray Convertible - primele imagini oficiale

Chevrolet a dat publicității primele două imagini cu varianta decapotabilă a noului Corvette Stingray. Noul model va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Geneva.
Miercuri, 26 Decembrie 2012 | Modele noi

Bentley Continental GT Speed Convertible - primele imagini

Primele imagini oficiale cu Bentley Continental GT Speed Convertible au ajuns pe internet înainte de prezentarea oficială de la Salonul Auto de la Detroit din ianuarie 2013.
Sambata, 30 Iunie 2012 | Modele noi

Lancia Flavia Cabrio - un set nou de fotografii

Colaborarea dintre Grupul Fiat și Chrysler a născut câteva modele ciudate. Lancia Flavia Cabrio este unul dintre ele, iar italienii au publicat un set nou de fotografii cu acest model decapotabil.

Tag-uri similare

Lancia, Chrysler 200, Lancia Flavia, Convertible, Flavia, Lancia Flavia cabrio, Flavia Cabrio, 2.4 litri, Flavia Convertible
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru