Lancia Flavia Cabrio - un set nou de fotografii

de Dragoș Băltățeanu
Sambata, 30.06.2012
Newsletter Eşti curios de ceea ce se întâmplă în lumea auto? Îţi trimitem ştirile zilei direct pe e-mail.
Colaborarea dintre Grupul Fiat și Chrysler a născut câteva modele ciudate. Lancia Flavia Cabrio este unul dintre ele, iar italienii au publicat un set nou de fotografii cu acest model decapotabil.

Colaborarea dintre Fiat și Chrysler a născut câteva modele atipice pentru marca italiană Lancia. Flavia Cabrio este unul dintre ele. Practic aveam de-a face un Chrysler 200 și sigle Lancia ce este vândut în Europa. Din păcate, grupul Fiat nu a reușit să ofere și un motor diesel pentru a face modelul Flavia atractiv pentru europeni. De aceea a decis să promoveze varianta cabrio, a cărei unică motorizare pe benzină face mai mult sens.

Pentru a face asta, Lancia a publicat un set complet de fotografii cu noul model Flavia cabrio. Flavia este deja la vânzare pe câteva piețe europene ca Italia, Germania, Franța și Suedia. Decapotabila italiană cu ADN american are o lungime de 4.9 metri și este disponibilă exclusiv cu motorul de 2.4 litri benzină cu patru cilindri. Acest propulsor dezvoltă 170 CP la 6.000 rpm și 220 Nm. Este asociat cu o cutie de viteze cu șase trepte automată, iar puterea este transmisă roților din față.

Esential 170 de cai putere dezvoltă singurul motor disponibil pe Lancia Flavia Cabrio.
În Italia, Lancia Flavia Cabrio este oferită într-un singur nivel de echipare all inclusive.
Astfel, decapotabila are ca dotări de serie: tapițerie din piele, ESC și controlul tracțiunii, ABS, patru airbaguri, sistemul multimedia U connect ce include și navigație și sistem audio Boston Acoustic.

Via | carscoop

Comentarii (24)

  • Mircea
    Cea mai neinteresanta masina a anului 2012...
    25 20
  • Flavia e mai draguta decat un golf cabrio sau alte balarii d-astea.
    23 22
  • masina-i faina...nimic de zis dar...datele tehnice dezamagesc profund...sincer aceasta colaborare cu americanii....nu stiu ce le-a adus...deocamdata acest,,ADN,,american nu merge de nicio culoare in UE...unde firmele se intrec in a face motore cat mai mici si cat mai puternice...170cp se scot si din motoare de 1,6 si...coreeni au prins ideea...
    24 7
  • CodrutC
    Oare din ce motiv a fost sters comentariul domnului "Mircea" care a afirmat ca Lancia Flavia Cabrio este cea mai neinteresanta masina a anului 2012 ?
    Dupa parerea mea are dreptate
    25 16
  • Mircea
    @CodrutC intradevar mi l-au sters insa acum l-au pus la loc .
    in orice caz pana si autorul a scris in articol ca lancia flavia cabrio este o struto-camila , o ciudatenie de masina si o omleta dintre fiat si chrysler fara nici-un rost !
    18 9
  • @ChuckNorrisBoss
    Cand o sa te vedem si pe tine intr-0 Lancia ,atunci sa comentezi ca este anosta.Pana atunci ramai la TDI-urile tale Vw, ca am vazut ca esti obsedat de ele.
    17 19
  • Aditza
    Parca e Chrysler Sebryng....
    15 8
  • Masina arata bine,sa vedem si pretul in RO.
    10 12
  • Un cabrio excelent.
    12 16
  • Modul de vizualizare este perfect , insa trebuie si niste thumbnail-uri in locul cifrelor... sa vedem si in ansamblu galeria, daca ati putea sa modificati ar fi totul perfect !
    8 0
  • dc era vreun seat bazat pe un eos sigur apareau 30 commenturi cu injuraturi de "heitarii" cu adn fiat , nelipsitul edi80 ar fi aruncat o balarie in stilul caracteristic samd...
    12 6
  • o masina fara sens........
    Lancia ar trebui sa faca masini cu un stil unic,extravagant.........
    pur si simplu nu mai exista constructor cu demnitate.......
    10 6
  • Mai bine cumpar un A4 Cabrio sh 1.8T.
    16 12
  • Ce era Lancia si ce a ajuns. Fanii inraiti ai masinilor italienesti au un motiv intemeiat sa le indrageasca. Istoia lor si modelele legendare lansate. Din pacate nu mai este cazul acum. Personal ma lasa rece ca VAG a distrus Seat ( sau macar ideea de Seat masina plina de emotie si caracter ) pentru ca Seat nu a avut vreodata ce sa piarda. Insa Lancia si Alfa Romeo au fost undeva sus si au cazut rau. Pentru un iubitor nici nu conta ca nu erau masini perfecte ca faceau nazuri sau ca erau mai dificile decat altele. Totul era special la aceste masini, incepand cu pozitia la volan si terminand cu motoarele excelente. Spiritul moare si lasa loc unor piese prefabricate venite din USA pe care se monteaza o sigla golita de valoare acum si asta doare cel mai mult. Urata strategia actuala a grupului Fiat. Sper doar sa fie ceva temporar si sa lase in pace Lancia si Alfa sa reinvie sa se dezmorteasca si sa faca masini cu suflet pentru ca piata e saturata de modele insipide ( vezi Kia/Hyndai, VAG, Toyota, etc. )
    15 4
  • @fff: Da sa vezi ce Inodore sunt 1.9TDI fara catalizator. Pune putin nasul la toba. =)))
    4 12
  • @@chucknorrisboss
    nu sunt obsedat de tdi,chiar nu imi place motorina,prefer benzina
    7 4
  • @Scorpyonule te rog mult sa ma ignori. Stiu ca tu nu esti cea mai ascutita unealta din trusa. Cand mai vezi ceva scris de mine poti considera din start ca nu ma adresam tie sau celor ca tine si prin urmare nu citi pentru ca te poti extenua si dupa cum se vede e un efort inutil.
    Nu uita ca Nicu Paleru nu suna la fel de bine daca nu e acompaniat de un Audi A sez cu clima bizonica si motor "tedeiu" cu I-ul rosu.
    10 9
  • Prefer un A5 Cabriolet
    10 1
  • Este fix Chrysler 200 cabrio redenumit urat dupa stiinta italienilor.
    11 1
  • @fff: cine ii Nicu ala ? Probabil ceva manelist de-al tau ? =))
    7 12
  • @ScorpionulManelar De-al meu? Tinere inghititor de frivolitati cancanistice, tu realizezi ce aberatii spui? Oare canta manele cei de la Pink Floyd, sau King Crimson. Poate ca Yes este o formatie de lautari si nu stiam eu! Oare sa fie Jethro Tull o formatie ce presteaza nunti si chefuri?
    . Esti atat de mic din multe puncte de vedere incat nici macar nu realizezi acest lucru. Ma amuzi. :)
    12 5
  • .marius.
    Nu asa trebuie sa arate o decapotabila Lancia. E chiar plictisitoare..
    13 5
  • direct chrysler 200 .... americanii vor sa ne arate cum nu stiu sa faca masini si in europa
    12 3
  • este un motor prea mare 2 4 benzina consuma eu am o lancia dedra 1 9 tdi de 6 ani o detin dar as multumit de ea toata lumea spun ca masinele italiene as proaste dar nui adevarat romani toti le plac masini germane
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru