Coronavirus

Luni, 17 Februarie 2020 | Industrie

Fiat a oprit temporar producția lui 500L: fabrica din Serbia a rămas fără componentele din China

Fiat-Chrysler a anunțat suspendarea temporară a producției din Serbia, acolo unde este construit modelul 500L, pe fondul lipsei de componente importate din China ca urmare a epidemiei de coronavirus.
Joi, 13 Februarie 2020 | General

Salonul Auto de la Beijing ar putea fi amânat din cauza epidemiei de coronavirus: evenimentul fusese programat inițial pentru intervalul 21 - 30 aprilie

Salonul Auto de la Beijing, programat inițial pentru finalul lunii aprilie, ar putea fi amânat din cauza epidemiei de coronavirus. Informația încă nu a fost confirmată de organizatori.
Vineri, 07 Februarie 2020 | Industrie

Toyota suspendă producția din China până pe 16 februarie: 12 uzine închise din cauza coronavirus

Toyota a anunțat că producția sa din China va fi suspendată până pe 16 februarie, din cauza extinderii epidemiei de coronavirus. Cele 12 uzine Toyota își vor relua activitatea pe 17 februarie.
Miercuri, 29 Ianuarie 2020 | Industrie

Producătorii auto își închid temporar fabricile din China din cauza coronavirusului: Ford, Renault și Toyota vor relua producția pe 10 februarie

Ford, Renault și Toyota se numără printre producătorii care și-au închis fabricile din China din cauza coronavirusului. Cele trei companii au anunțat că vor relua producția din China pe 10 februarie.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Toyota, coronavirus, productie China, fabrici China
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru