Coronavirus

Vineri, 08 Octombrie 2021 | Industrie

Salonul Auto de la Geneva nu va avea loc nici în 2022

Organizatorii Salonului Auto de la Geneva au confirmat că evenimentul nu va avea loc nici anul viitor. Unul dintre cele mai importante Saloane ale anului a fost anulat de trei ori consecutiv din cauza pandemiei de coronavirus.
Joi, 02 Iulie 2020 | Industrie

Șeful Daimler avertizează: “Vor urma reduceri drastice de costuri, realitatea este mult mai dură decât ne-am așteptat”

Daimler pregătește reduceri “drastice” de salarii și costuri din cauza crizei COVID-19, a anunțat șeful grupului german. “Realitatea este mult mai dură decât ne-am așteptat,” a explicat Ola Kallenius.
Duminica, 28 Iunie 2020 | Industrie

Previziunile VW: vânzările din Europa vor reveni la nivelul “pre-coronavirus” în 2022

Vânzările de mașini din Europa vor reveni la nivelul “pre-coronavirus” în 2022, potrivit estimărilor lui Christian Dahlheim, directorul de vânzări al grupului Volkswagen. China își va reveni mai repede, în timp ce situația pieței din SUA este deocamdată incertă, susține oficialul VW.
Luni, 11 Mai 2020 | Industrie

Surse: Mazda vrea un credit total de 2.8 miliarde de dolari pentru a traversa criza COVID-19

Mazda caută credite la mai multe bănci japoneze, în valoare totală de circa 2.8 miliarde de dolari, pentru a depăși criza COVID-19, susțin surse apropiate de companie.
Vineri, 03 Aprilie 2020 | Economic

Daimler reduce salariile cu 20% pentru CEO și management până la sfârșitul anului: grupul a contractat un credit de 12 miliarde de euro

Daimler va reduce cu 20% salariile pentru CEO și membrii din management, până la sfârșitul anului, în contextul crizei COVID-19. Grupul german a contractat un credit de 12 miliarde de euro pentru “flexibilitate financiară”.
Vineri, 03 Aprilie 2020 | Industrie

Vânzările Volvo au scăzut cu 18% în primele trei luni 2020: declin de 31% doar în martie

Volvo a vândut circa 131.000 de mașini în primele trei luni ale anului, cu 18% mai puțin față de aceeași perioadă din 2019, un declin de 31% fiind înregistrat în martie, în contextul crizei COVID-19. SUV-urile au reprezentat aproape 68% din vânzările constructorului, cu XC60 drept cel mai căutat model din gamă.
Luni, 30 Martie 2020 | Industrie

Toyota extinde suspendarea producției din Europa: fabricile vor fi închise până cel puțin pe 20 aprilie

Toyota a anunțat că fabricile sale din Europa, cu excepția Rusiei, vor continua să fie închise până la o notificare ulterioară, restartul producției fiind programat cel mai devreme în data de 20 aprilie.
Vineri, 27 Martie 2020 | Industrie

Constructorii auto vor credite bancare ca să depășească criza COVID-19: pe listă se află Daimler, Toyota sau Fiat-Chrysler

Mai mulți constructori auto, printre care Daimler, Toyota sau Fiat-Chrysler, vor să împrumute bani de la bănci pentru a depăși criza generată de pandemia de coronavirus. Daimler vrea 10 miliarde de euro, Toyota caută finanțare de circa 8.3 miliarde de euro, în timp ce FCA a obținut deja o linie de credit de 3.5 miliarde de euro.
Joi, 26 Martie 2020 | Industrie

Volkswagen: “Piața auto din Germania va reveni la normal în această vară”

Piața auto din Germania va reveni la normal în această vară, potrivit estimărilor Volkswagen. Nemții spun că piața din China a început deja să-și revină, în contextul pandemiei de coronavirus.
Joi, 26 Martie 2020 | Intern

Permisele auto care expiră în această perioadă rămân valabile: șoferii trebuie să le schimbe în 90 de zile de la încetarea stării de urgență

Permisele auto care expiră în această perioadă vor putea fi schimbate în termen de 90 de zile de la data încetării stării de urgență, potrivit celei mai recente ordonanțe militare.
Luni, 23 Martie 2020 | Industrie

Șeful VW spune că închiderea temporară a fabricilor ar putea fi prelungită: “Trebuie să fim pregătiți să trăim cu amenințarea mult timp”

Șeful Volkswagen a avertizat că fabricile producătorilor auto ar putea fi închise pentru o perioadă mai lungă decât estimările inițiale, în contextul pandemiei de coronavirus. “Trebuie să fim pregătiți să trăim cu amenințarea mult timp,” a spus Herbert Diess.
Duminica, 22 Martie 2020 | General

Pandemia de coronavirus mută cursa de la Pikes Peak în acest an: din 28 iunie în 30 august

Tradiționala urcare de 20 de kilometri de la Pikes Peak a fost amânată cu două luni: în loc de 28 iunie, evenimentul va avea loc în 30 august.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 21 Martie 2020 | Industrie

Industria auto din China își revine: 91% dintre showroom-uri s-au redeschis, dar clienții sunt la jumătate față de anul trecut

După pauza forțată de epidemia virală care afectează întreg Globul, în China s-au redeschis peste 90% dintre showroom-uri. Vânzările și traficul de clienți se află încă la jumătate față de aceeași perioadă a anului trecut.
Joi, 19 Martie 2020 | Industrie

Toyota admite că pandemia de coronavirus are un impact major asupra industriei auto: "În prezent nu putem anticipa ce se va întâmpla"

Oficialii Toyota consideră că pandemia de coronavirus SARS-CoV-2 are un impact semnificativ asupra industriei auto și afirmă că nu pot anticipa ce se va întâmpla în viitor.
Marti, 17 Martie 2020 | Industrie

Grupul Volkswagen va închide temporar toate fabricile din Europa: producția din Italia, Portugalia, Slovacia și Spania va fi oprită în această săptămână

Grupul Volkswagen a anunțat închiderea temporară a tuturor fabricilor din Europa, începând cu producția din Italia, Portugalia, Slovacia și Spania în această săptămână. “2020 va fi un foarte dificil. Pandemia de coronavirus produce provocări operaționale și financiare pe care nu le cunoaștem deocamdată,” a spus CEO-ul Herbert Diess.
Luni, 16 Martie 2020 | Industrie

Fiat-Chrysler, PSA, Ford și Volkswagen închid mai multe fabrici din cauza epidemiei de coronavirus: producție întreruptă în Italia, Spania, Franța și Germania

Fiat-Chrysler, PSA, Ford și Volkswagen au anunțat că vor închide mai multe fabrici europene din cauza epidemiei de coronavirus. Astfel, producția va fi întreruptă complet sau parțial în țări precum Italia, Spania, Franța, Germania, Serbia, Polonia și Slovacia.
Duminica, 15 Martie 2020 | Industrie

Renault, Nissan, Seat și Ferrari încep să închidă uzine din cauza coronavirusului: constructorii nu mai primesc componente

Renault, Nissan, Seat și Ferrari se numără printre constructorii care au fost nevoiți să închidă mai multe uzine din cauza lipsei de componente ca urmare a restricțiilor impuse de mai multe țări în urma pandemiei de coronavirus.
Luni, 09 Martie 2020 | F1 TOP

Formula 1 sfidează epidemia de coronavirus: cursa de la Melbourne va avea loc, iar etapa din Bahrain se va desfășura fără spectatori

Formula 1 susține că prima cursă a noului sezon, programată la Melbourne în 15 martie, va avea loc în ciuda epidemiei de coronavirus, în timp ce etapa următoare din Bahrain se va desfășura fără spectatori.
Luni, 09 Martie 2020 | Industrie

Vânzările Nissan în China au scăzut cu 80% în februarie: japonezii au comercializat 15.111 mașini pe cea mai mare piață auto

Nissan a anunțat că vânzările sale din China au scăzut cu 80% în luna februarie, la 15.111 unități, din cauza epidemiei de coronavirus. China este cea mai importantă piață pentru producătorul japonez, care traversează o perioadă nefastă și încearcă să-și refacă profitul și vânzările.
Luni, 24 Februarie 2020 | Industrie

Un angajat Italdesign a fost infectat cu coronavirus: cele două centre de design din Torino au fost închise

Italdesign, compania de design care face parte din Grupul Volkswagen, a închis cele două centre de dezvoltare din Torino după ce unul dintre angajații săi a fost infectat cu coronavirus.

Tag-uri similare

Renault, Ford, Toyota, coronavirus, productie China, fabrici China
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru