Dan Girtofan

Luni, 07 Mai 2018 | Motorsport

Transilvania Rally 2018: italianul Giandomenico Basso se impune în etapa din Cluj la volanul unui Skoda Fabia R5

Echipajului format din italienii Giandomenico Basso și Lorenzo Granai a câștigat Transilvania Rally 2018. Etapa s-a desfășurat în județul Cluj și a punctat atât în Campionatul Național de Raliuri, cât și în Tour European Rally.
Luni, 12 Septembrie 2016 | Motorsport

Simone Tempestini a câștigat Raliul Iașului și a devenit dublu campion național la doar 22 de ani

Simone Tempestini (Napoca Rally Academy) și-a dominat adversarii în Raliul Iașului și a reușit să-și adjudece al doilea titlu de campion național cu o etapă înaintea finalului de competiție.
Duminica, 15 Septembrie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Bacăului şi a devenit pentru a doua oară campion naţional

Francois Delecour a câştigat Raliul Bacăului şi şi-a adjudecat matematic al doilea titlu naţional consecutiv cu două etape înainte de finalul sezonului.
Marti, 25 Iunie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Clujului, un spectator a decedat

Francois Delecour a câştigat Raliul Clujului după ce ultima probă specială a fost anulată în urma decesului suferit de un spectator aflat într-o zonă interzisă.
Luni, 03 Iunie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Deltei, dar a fost descalificat

Francois Delecour a dominat Raliul Deltei, însă francezul nu s-a putut bucura de victorie după ce a fost descalificat pentru încălcarea regulamentului tehnic. Victoria i-a revenit lui Gergo Szabo.
Luni, 15 Aprilie 2013 | Motorsport

Delecour a câştigat Raliul Timişoarei

Francois Delecour a obţinut la Timişoara a doua victorie consecutivă în Campionatul Naţional de Raliuri, podiumul fiind completat de Bogdan Marişca şi Vali Porcişteanu.

Tag-uri similare

motorsport::winner, Francois Delecour, Vali porcişteanu, Marco tempestini, Bogdan marişca, Dan Girtofan, Raliul Timisoarei, Raul Badiu
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru