Design Hyundai

Joi, 18 Iunie 2015 | Industrie

Fostul designer șef de la Bentley ar putea să preia conducerea departamentului stilistic de la Hyundai

Presa internațională anunță o nouă achiziție Hyundai din interiorul concernului Volkswagen. După ce l-au angajat pe omul responsabil de proiectul Audi TT, coreenii l-ar putea lua pe designerul lui Lamborghini Gallardo pentru postul de designer șef al companiei.
Vineri, 01 August 2014 | PARIS 2014

Hyundai i20, a doua generaţie: primele schiţe oficiale

Hyundai se pregăteşte de lansarea noii generaţii a lui i20. Modelul a fost desenat şi proiectat în Europa şi ilustrează versiunea 2.0 a filozofiei de design Fluidic Sculpture.
Miercuri, 02 Octombrie 2013 | Modele noi

Hyundai şi Kia vor merge pe strategii diferite de design

Designerul şef al concernului Hyundai doreşte să schimbe drumurile pe care Hyundai şi Kia le urmează în materie de design, pentru o diferenţiere mai clară a celor două game.
Miercuri, 28 Martie 2012 | Modele noi

Hyundai ix45, primele imagini ale interiorului

Succesorul lui Hyundai Santa Fe va debuta la Salonul Auto de la New York din aprilie. Până atunci, o publicaţie din Cehia a obţinut primele imagini ale interiorului.
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 | Modele noi

Hyundai a prezentat primele imagini virtuale ale lui Grandeur

Hyundai a prezentat trei imagini prelucrate digital care prefigurează viitorul Grandeur. Pe lângă acestea, coreenii au dezvăluit câteva informaţii despre noul lor model.
Marti, 23 Februarie 2010 | Fotospion

FOTO EXCLUSIV*: Hyundai testeaza noul Accent

Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, fotografii spion ale noii generatii Hyundai Accent, testata de inginerii marcii din Coreea de Sud in Suedia.
Vineri, 12 Februarie 2010 | General

Hyundai isi promoveaza noua filosofie de design: Fluidic sculpture

Hyundai adopta treptat o noua directie de design, botezata Fluidic Sculpture si caracterizata de liniile si sportivitatea unui coupe. Primul model care introduce tendintele noi este ix35,urmasul lui Tucson.

Tag-uri similare

Hyundai, Salon Auto, Geneva, Salonul Auto Geneva, fotospion, Geneva 2010, Hyundai ix35, Hyundai Tucson, fotospion Hyundai, Accent
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru