Hyundai a prezentat primele imagini virtuale ale lui Grandeur

De Sebastian Toma
Publicat Miercuri, 17.11.2010
Hyundai a prezentat trei imagini prelucrate digital care prefigurează viitorul Grandeur. Pe lângă acestea, coreenii au dezvăluit câteva informaţii despre noul lor model.

Oficialii Hyundai au lansat trei imagini ale noului lor model de segment mare.  Acesta se numeşte Grandeur pentru a onora tradiţia mărcii şi este prezentat sub forma unor imagini prelucrate digital. Prima generaţie a lui Grandeur a debutat în Coreea de Sud în 1986 şi a fost prima berlină premium a celor de la Hyundai. La fel ca noile creaţii ale mărcii coreene, Grandeur urmează filozofia Fluidic Sculpture. Potrivit celor de la Hyundai, modelul prezintă o imagine dinamică şi rafinată.

Pe unele pieţe, modelul va fi vândut sub numele Azera, dar aspectul exterior va rămâne identic. Cei de la Hyundai nu au prezentat informaţii despre gama de motorizări a noului Grandeur, dar ne aşteptăm ca aceasta să includă noile unităţi cu injecţie directă GDI şi să respecte normele Euro 5. Sunt şanse mari ca Hyundai să integreze tehnologia ISG ( Intellingent Stop&Go) şi un sistem de regenerare a energiei cinetice pierdute la frânare. Cei de la Kia au integrat deja un asemenea sistem, care funcţionează prin deconectarea alternatorului de la încărcare când şoferul accelerează şi conectarea acestuia la sarcină maximă când şoferul frânează.

Grandeur este deja la a cincea generaţie şi a fost dezvoltat în ideea armoniei dintre tehnologia de ultimă oră şi tradiţia mărcii Hyundai. Primul Grandeur se lăuda la vremea respectivă cu un preţ accesibil şi un nivel ridicat al dotărilor standard.

Actualul model se doreşte a fi un competitor veritabil pe segmentul său, care oferă dotări şi materiale premium alături de un aspect modern, chiar futurist. Debutul modelului pe piaţă nu a fost încă anunţat.

Via | Auto-Media.info

Comentarii (1)

  • hyundai
    Acest brend a crescut foarte mult si ca dovada masina hyundai genesis a fost folosita in filmul Inception, daca si performantele masinilor vor creste calitatea nici nu mai vorbesc, este si va fi un atu al coreenilor pe viitor iar cotatia pe piata ii va plasa mai mult ca sigur intre nemti si japonezi. Modelele care apar acum sunt mai agresive mai futuriste inspira si siguranta, pe acest concept nemtii au avut si au de castigat, se prea poate ca si coreeni sa aplice acest trend ,dar in aceasta lupta eu cred ca vor iesi coreeni castigatori deoarece masinile sunt mai ieftine si bune calitativ daca nu chiar apropiate de japonezii si nemti .Parerea mea este ca europenii trebuie sa mai lase la pret pina nu este prea tirziu. Deja piata auto pute de masini mai mult ca sigur va intra intr-un declin pe 2011 si 2012 ,Cei ce si-au luat masini sunt deja imprumutati la banci si platesc la elein medie 5,6 ani rate, asa ca mai bune sunt bicicletele pe baterii pe viitor
    0 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru