FOTO EXCLUSIV*: Hyundai testeaza noul Accent

De Sebastian Toma
Publicat Marti, 23.02.2010
Automarket va prezinta, in exclusivitate pentru Romania, fotografii spion ale noii generatii Hyundai Accent, testata de inginerii marcii din Coreea de Sud in Suedia.

Inginerii Hyundai testeaza noul Accent pe zapada in Suedia. Modelul este bazat, cel mai probabil, pe platforma lui i20, dar are un design inspirat din cel al lui Sonata. Modelul este in asteptarea unei generatii noi, iar acesta este momentul in care ne putem astepta sa vedem din ce in ce mai multe prototipuri de test pentru improspatarea gamei Hyundai.

Noul Accent este camuflat serios de cei de la Hyundai si design-ul acestuia nu este 100% evident. Cu toate acestea, nu putem sa nu observam silueta mult mai dinamica si mai agresiva, care ii va converi un plus de personalitate acestui model. Noua generatie a lui Accent este asteptata sa debuteze in urmatorii doi ani pe piata din Europa, daca nu chiar mai devreme.

Cei de la Hyundai aplica din plin pe viitoarele modele filozofia fluidic sculpture, care va fi prezentata pe noul concept i-Flow de la Geneva. Desi conceptul i-Flow apartine clasei D, iar Accent este un model de clasa B, acest lucru nu ii opreste pe cei de la Hyundai sa deseneze modele cu trasaturi stilistice similare, mai ales daca luam in vedere succesul acestor trasaturi in randul publicului.

*Fotografiile atasate acestui articol sunt publicate de Automarket in exclusivitate in Romania printr-un contract semnat cu o companie specializata din Suedia.

Reproducerea acestor imagini pe teritoriul Romaniei fara acordul Automarket.ro este strict interzisa.

Comentarii (7)

  • Bun!!!
    In tarile bananiere precum si romanica sigur va avea vanzari bune!!Pazea symbol....
    7 8
  • ion_mai_umblat
    :))
    Daa, in germania numai mercedesuri se vand. N-am vazut nici urma de logan, hyundai sau renault! Acolo si femeia de serviciu isi comanda Cayman S! Cum treci granita te pun astia sa te dai jos din carutza ta si sa-ti muti tiganusii in Tuareg!
    6 8
  • tot ca o cizma arata....

    @ ion_mai_umblat... usurel, ca vanzarile mari in tarile sarace se fac.
    6 5
  • you_hooo
    noul design
    din pacate nu stii care-i i45, care-i accent, care-i elantra (toate noi modele): toate au acelasi design la o scara mai mare sau mica; cred ca au avut inspiratie vw... la accent aceeasi problema regasita la multe masini coreene: rotile prea mici raportate la gabarit; usa din spate va face un acces greu si multe cucuie; nu era necesar design de coupe la masina de clasa mica...
    3 1
  • @CASTRAVETELE
    VANZARI MARI ! DE CE ,DE TROTINETE? CATE MASINI S-AU VANDUT IN 2009 IN ROMANIA SI OLANDA (CA SUNT MAI PUTINI DECAT NOI) ?
    3 3
  • PENTRU CEL CARE A DESCOPERIT CAPS LOCK
    ai.... i ncaz ca ai pierdut tema.. eu vorbeam de masinile ieftine. Priveste titlul stirii.... si da, grosul vanzarilor se face in tari fantoma precum a noastra.
    2 3
  • ACCENT
    am accent , a fost mai ieftin decat logan pe motorina si e o masinuta buna pentru bugetul de familie din romania .
    4 0

Adauga un comentariu

Automarket nu este responsabil pentru acuratetea informatiilor din comentariile postate de cititori. Ne rezervam dreptul de a selecta comentariile.
cod
Greu de citit? Regenerare cod
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru